Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada aprova el simulacre del Plaseqcat

dimecres 13 abril 2016

Les sirenes de la capital de la Costa Daurada han sonat a les 11.40 hores

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) junt amb Protecció Civil de Salou han provat aquests matí, les sirenes de la xarxa d’alarmes d’avís de risc químic del Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya Plaseqcat. En el cas de Salou, a les 11.40 hores, han sonat les sirenes situades a la Urbanització Mirador i a la Urbanització Cova Mar (Avinguda de la Pedrera), les quals pertanyen al Sector del Polígon Sud de Tarragona.

El simulacre ha començat a les 11:30h amb avís que en breu es faria el simulacre al Polígon Sud des de l’emissora del Plaseqcat. Puntualment a les 11:40h s’han activat les sirenes ubicades al Polígon Sud de Tarragona i el so s’ha sentit correctament dins de la cobertura de 800metres.

En el cas de Salou tant sols s’han rebut dues trucades de consulta a les dependències municipals. En el mateix, han col·laborat dues escoles del municipi, Voramar i Santa Maria del Mar, sense incidències destacables a l’hora de fer l’exercici. A les 11:52h s’ha donat per finalitzat el simulacre.

Galeria d'imatges

protecciocivil.jpg
P1250438.JPG

Document Actions