Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada busca nous mercats de turisme Sènior Europeu

divendres 23 octubre 2015

El Patronat de Turisme ha aconseguit l’homologació com a destinació programada per a la temporada 2015-2016 sota el paraigües de Serhs Tourism

 

El patronat de Turisme de Salou, torna a participar aquesta temporada de tardor-hivern 2015/16 en el programa EUROPE SENIOR TOURISM que gestiona la Sociedad Estatal para la Gestión de la Innovación y las Tecnologías Turísticas, S.A., SEGITTUR.

Aquest programa –que es comercialitza a tota Europa- es va crear per donar a conèixer Espanya entre els mesos d’octubre i fins al maig, en un complert programa de viatges que inclou vols, trasllats, hotels de 3 i 4 estrelles, mitja pensió, una experiència en destí, guia i assegurança de viatge per a majors de 55 anys, residents en un país de la Unió Europea (excepte Espanya).

 

Així, Salou s’ha homologat com a destinació programada per a la temporada 2015-2016 sota el paraigües de Serhs Tourism. El regidor de Turisme, Benet Presas, assegurava que “des del Patronat s’està treballant per donar a conèixer els nostres productes a d’altres touroperadors que estiguin interessats en oferir Salou als seus clients sèniors del continent europeu”.  “L’objectiu principal – apuntava Presas- és anar obrint un nínxol de mercat que ens serveixi per allargar la temporada i lluitar contra l’estacionalitat. Com a municipi tenim un gran potencial que hem de saber explotar, també en temporada baixa, i més en uns moments en els que els plans d’Imserso estan sotmesos a un moment temporal de bloqueig”.  

Aquesta serà la sisena temporada del projecte contra l’estacionalitat turística que ha portat a les destinacions espanyoles més de 140.000 sèniors de 16 nacionalitats en temporada mitjana i baixa, i és el segon any en el que la capital de la Costa Daurada se suma al programa.

Galeria d'imatges

ssenior.jpg
RLM130906_008BX-®.jpg

Document Actions