Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada celebra aquest diumenge la Diada Nacional de Catalunya

divendres 09 setembre 2016

L’ofrena floral al monument Rafael Casanova i la ballada de  sardanes protagonitzaran l’11 de setembre a la capital de la Costa Daurada

Un any més, Salou celebrarà els actes de la Diada Nacional de Catalunya amb tot una jornada matinal organitzada per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament. El programa començarà a les 10 del matí, a la Plaça de l’11 de setembre -al final del carrer Ciutat de Reus- amb la lectura del manifest commemoratiu de la Diada a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació Municipal i a la que hi assistiran diversos grups polítics del Consistori. Al voltant de la plaça es muntaran unes cadires per tal que el públic pugui seguir l’acte.

Posteriorment, començarà l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. Les nombroses entitats de la ciutat, en acabar el discurs, realitzaran la seva particular ofrena. Tot amenitzat per l’actuació del ball de bastons.

En acabar, i als voltants de les 11 del matí, a la Plaça del Carrilet s’organitzarà una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla de Reus i amb la col·laboració de l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-2.jpg

Document Actions