Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada es posiciona en la marca de turisme esportiu amb les instal·lacions del complex esportiu Futbol Salou

L’alcalde i el regidor d’Esports han visitat avui el nou equipament que promou una empresa privada del municipi

dilluns 02 abril 2012

Salou  inaugurarà  properament les instal·lacions que l’empresa Marsopa ha construït a uns terrenys de 16 hectàrees a tocar del vial de Cavet. Es tracta d’un complex esportiu  privat que pretén donar vida a la capital de la Costa Daurada amb la pràctica del futbol i desestacionalitzar la temporada turística. Tot i que les obres continuen en marxa vuit mesos després que s’iniciessin ja s’hi estan duent a terme els primers estaigs de temporada per part d’equips i ja es veu un moviment important a la zona. Avui, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor d’Esports, Felip Ortiz, han visitat les instal·lacions que promou l’empresa salouenca Marsopa. El gerent de la mateixa, Xavier Blasi, acompanyat d’Esteve Blasi, comentava que la idea es va gestar fa uns dos anys després que es detectés aquesta necessitat i, de fet, com comentava, “l’experiència ens diu que a Catalunya som gairebé una instal·lació pionera”, ja que camps similars els tenen equips com el Barça o la ciutat esportiva de l’Espanyol però no amb possibilitat d’obrir-ho a d’altres clubs, ha explicat. “És un nou repte el de fomentar el turisme esportiu a casa nostra”, ha apuntat el gerent, qui també ha avançat que actualment el projecte està encara en la primera fase amb deu hectàrees construïdes i que, en funció de la demanda, s’acabaran les altres sis restants. A dia d’avui hi ha 6 camps oberts (dos de gespa artificial i quatre de naturals) i dos més en construcció; i la segona fase afegiria 6 camps més al complex que, de moment, ha suposat una inversió de 5 milions d’euros; sense tenir present el cost del terreny.

Blasi també ha anunciat que “l’objectiu que ens hem marcat és que al llarg de l’any passin pel complex esportiu uns 200 equips de futbol; a més dels campus d’estiu i torneigs”, i ha anunciat que en aquests moments hi ha 2 equips noruecs i 4 de finlandesos fent un estaig i que de cara a Setmana Santa un total de 36 equips participaran a un torneig. Per la seva part, l’alcalde Pere Granados, després de visitar les instal·lacions ha elogiat la feina que des de l’empresa privada s’ha dut a terme i ha recordat com “per Salou comptar amb unes instal·lacions d’aquesta magnitud és molt important; no tan sols perquè generen ocupació sinó perquè significa inversió en moments de crisi i perquè marquen un camí cap a la desestacionalització i cap a la consecució d’una nova marca: la de turisme esportiu”.

En aquests moments, ja hi ha sis camps de futbol operatius; a més del servei de bar; els vestidors; una àrea lúdica d’espera; una sala per a sessions formatives i un parell de despatxos. Properament s’anirà complementant aquesta zona amb sala de billars i futbolins; a més d’una botiga de venda de marxandatge.

Galeria d'imatges

conversa_a_dalt.JPG
escales.JPG
des_de_dalt.JPG
vista_dalt.JPG
vista_gral.JPG
parlant_amb_entrenadora.JPG
escales.JPG
parlant_amb_entrenadora.JPG
conversa_a_dalt.JPG
vista_gral.JPG
des_de_dalt.JPG

Document Actions