Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada es prepara per l’inici de la temporada turística posant a punt la jardineria

dijous 10 març 2016

La plantació de flors, l’acabament de la poda a les palmeres, a més de l’atenció especial a places i rotondes són alguns dels treballs que s’estan duent a terme

 

Els equips de jardineria i manteniment de la ciutat , amb l’arribada de la primavera, han començat els treballs de jardineria ordinaris amb la plantació de les flors de temporada per donar color i bellesa a les places i jardins del municipi. Aquestes tasques, coincideixen també amb l’arribada de la Setmana Santa. Els llocs on habitualment es duen a terme aquests treballs de plantació i canvi dels substrat afecten a la Plaça Europa, la Plaça Bonet, la zona del Passeig, la Plaça Venus, Pompeu Fabra-Calypso, Bilbao i l’Avinguda Andorra. La propera setmana es procediran a plantar i millorar les rotondes de Via Roma, Francesc Macià i Plaça 11 Setembre, a més dels voltants de l’edifici de la Policia Local. La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, assenyalava que al llarg de tot l’any es van duent a terme els canvis de flor preceptius en funció de la temporada però molt especialment, amb l’arribada de la primavera els parterres en flor donen molt color al municipi.

Degut a la climatologia que esta fent aquests dies, s’han escollit dos tipus de flor, per una part la petúnia de varietat wave, finyty, musica crisom i blue star; i per la zona del passeig s’han escollit Begònies de colors. El cost total d’aquesta plantació, nomes el subministrament serà d'uns 9.900€.

També s'estan duent a terme d’altres treballs de poda de la temporada 2015-2016. Seran als carrers Amposta, Serafi Pitarra i Fray Juniper Serra, Barbastre, on principalment hi ha tipuanes;  i la propera setmana s’acabarà d’actuar en les palmeres de la platja de Ponent i els plataners del carrer Major i carrers laterals.

Galeria d'imatges

plantes.jpg
20160308_122219.jpg

Document Actions