Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada manté l’aposta ferma pel turisme irlandès

dimarts 02 desembre 2014

Aquest cap de setmana el Patronat de Turisme ha estat present al lliurament dels premis ‘Irish Travel Trade Awards’, els ‘òscars’ del sector a Irlanda

 

El Patronat de Turisme de Salou (PMT) ha estat present aquest cap de setmana a Dublín per reforçar la presència a aquest mercat tant important per la capital de la Costa Daurada. Així,  Turisme de Salou ha participat –de la mà de Turespaña- a la cerimònia del lliurament de premis de la revista professional del turisme “Irish Travel Trade News” celebrada a Dublín en la trobada anual del sector per excel·lència a Irlanda, considerada con els ‘Òscars’ del turisme irlandès. En aquest marc, amb la presència de la directora-gerent del PMT, Maria Targa, Salou va lliurar un parell de guardons. Aquesta revista amb 50 anys d’història porta ja 23 anys organitzant aquesta trobada professional que es va desenvolupar a a l’hotel DoubleTree by Hilton a Dublin.

La celebració va comptar amb la  presència de 300 assistents entre empresaris turístics , Oficines de Turisme, línies de vol, Agències  de viatges, periodistes i T.T.O.O.  assistents; per tant, una nodrida representació del sector a tots els nivells.

 

Salou és la destinació favorita dels irlandesos a Catalunya i un dels atractius vacacionals més importants de l’estat espanyol. De fet, Salou constitueix per als irlandesos la primera destinació de vacances, i es tracta d’un turisme molt familiar amb una ampla tradició a la nostra destinació com s’ha pogut constatar en aquesta trobada amb el sector. Operadors turístics irlandesos han establert Salou com una de les millors destinacions per als seus clients - i la majoria dels visitants irlandesos repeteixen any rere any. De la mateixa manera, Salou està obert a rebre nous clients i donar la benvinguda a totes aquelles persones irlandeses que encara no coneixen la destinació que han de descobrir la raó per la qual Salou és un dels pobles més famosos de la costa espanyola.

A la foto, d’esquerra a dreta, alguns dels assistents a la trobada: Gonzalo Ceballos director de l’OET;  Mary Denton de Sunway; Jose Espartero de RyanAir; Maria Targa directora-gerent del PMT; Matt Corcoran de King Travel; Inma Bernabeu de l’OET; Mark Evenden de DAA; Bettina Haltmayer de Click and Go; Vicencs Capdevila de Turisme de Catalunya i  George Barter de G Barter Travel.

Galeria d'imatges

dublin.jpg
PB281126.JPG

Document Actions