Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Capital de la Costa Daurada sede del XIII Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies

dimarts 30 agost 2016

Salou acollirà de l’1 al 4 de setembre aquest torneig organitzat per l’IPA que reunirà a 20 equips d’arreu del món

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, serà l’encarregat de donar la benvinguda a les diferents policies participants

Aquest cap de setmana, Salou acollirà el XIII Campionat Internacional de Futbol 7 per a policies. Es tracta d’un torneig organitzat per l’Agrupació de la província de Tarragona de l’International Police Association. A les 19:45 hores del dijous dia 1, el Regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, junt amb la Presidenta d’IPA Tarragona, Maria Soledad Sanz, seran els encarregats de donar la benvinguda al nostre municipi a les diferents delegacions policials així com a les màximes autoritats, en el marc de la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. A l’acte també hi assistiran l’Inspector Cap de la Policia Local de Salou, l’Intendent Cap del Cos dels Mossos d’Esquadra, l’Intendent Cap de la Policia Portuària, el Comandant Cap de la Comandància de Tarragona i el Comissari Provincial de Tarragona.

Cal destacar que cada equip participant haurà de presentar dos policies uniformats, que desfilaran amb les banderes dels seus països en la cerimònia inaugural. Remarcar que el torneig és íntegrament policial, ja que des de l’spiker, passant pels arbitres, i els propis jugadors, tots son policies.

Els 20 equips participants es dividiran en 4 grups de 5 equips cadascun. Les classificatòries es jugaran el divendres. Els 12 millors equips (els 3 primers de cada grup) passaran a la fase final,  que es disputarà el dissabte. La resta d’equips (el 4t i 5è de cada grup) jugaran la fase final de consolació pels llocs del 13 al 20 de la classificació general. Cal recordar que els partits es disputaran al Camp de futbol Municipal del Carrer Barenys.

El dissabte per la nit es dura a terme un sopar d’entrega de trofeus i la cloenda de les diferents delegacions participants. En total seran 20 equips tant a nivell nacional com la Policia Nacional, Guardia Civil, Policies Autonòmiques, i diverses Policies Locals. Pel que fa a nivell internacional, s’esperen delegacions policials Itàlia (2), Noruega, Dinamarca, Romania, República txeca, entre molts d’altres indrets, destacant la presència d’un representant d’IPA Canadà, membre de la Policia Montada del Canadà.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que "es tracta d’una gran oportunitat poder acollir aquest campionat Internacional en el nostre municipi, i estem molt orgullosos de la implicació que hi ha hagut per part de les diferents forces del municipi.” "Donar a conèixer el nostre municipi, les nostres costums, les nostres platges i la nostra hospitalitat a la resta de participants d’arreu del món."

Segons el regidor d'Esports, Dani López, "Salou compta amb diverses entitats i clubs esportius i que tant des del consistori com des dels diferents clubs que formen el nostre teixit esportiu s’està aposant per l’esport base i de qualitat per tal de potenciar dia a dia Salou com a destinació de turisme esportiu.”

Galeria d'imatges

IPA.jpg
IPA.jpg

Document Actions