Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La carrossa del Pare Noel, el caga tió, la Sant Silvestre i l’espai Xic’s arriben a Salou

Demà a la tarda se servirà una xocolatada per als més petits

dijous 23 desembre 2010

Salou es prepara aquestes dates per a viure d’una manera festiva. Les regidories de Cultura i Festes, junt amb la de Joventut i infància han dissenyat un complert programa d’activitats que comencen demà a la tarda amb una xocolatada a la plaça de la Pau (16.45) i, posteriorment, amb la desfilada de la carrossa del Pare Noel i la posterior entrega de regals. La carrossa sortirà des de l’Ajuntament de Salou i es dirigirà al carrer Barcelona i fins a la plaça de la Pau.

L’endemà, dia 25 de desembre, a les 12.30 hores a la Masia Catalana es farà cagar el tió, mentre que a les set de la tarda el Grup Esplai farà una segona representació del pessebre vivent.

Pel que fa al parc de Nadal, un any més sota el nom d’Espai Xic’s es pretén donar una sortida a les famílies i diversió assegurada per als infants i joves del municipi amb multitud de sorpreses i altres novetats. A partir de dilluns dia 27 i fins el 5 de gener s’instal·la el parc de Nadal al pavelló poliesportiu i per segon any consecutiu els personatges del Club Super 3, en aquesta ocasió, la Pati Pla i el Roc, faran les delícies dels més petits el 28 de desembre amb el ball ‘Fem un salt’ i amb l’espectacle “Supercita d’amor”. L’Espai Xic’s proposa inflables, tallers de tots tipus, entre ells un d’aeromodelismes, tirolines, un trenet, un toro mecànic, llits elàstics, video-consoles, una mini muntanya russa... entre un llarg etcètera. En total hi haurà una seixantena de monitors que coordinaran les activitats durant aquests dies. El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20. Els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils.

L’opció d’entreteniment per als més grans s’anomena Espai Jove i està ubicat dins el mateix espai del parc (ubicat al pavelló poliesportiu) a més però es reforça l’activitat nocturna amb altres propostes com un campionat Pro Evolution Soccer; un torneig de ping pong; la nit de joves al Parc amb inflables i DJ’s locals, entre d’altres.

D’altra banda, per Sant Esteve, s’organitza la primera edició de la San Silvestre Salou (SSS) Una cursa de 5 quilòmetres només per dones i una de 5 quilòmetres només per homes. La Sortida serà el diumenge a les 9:30h pels homes i a les 10:15h per les dones. La cursa té un circuit urbà pla i ràpid. Desprès de la sortida dels homes, tindrà lloc una coreografia per escalfar amb un escenari i monitora d’aeròbic. Volem donar un caire festiu a la proba i per això s’incorporen altres accions i serveis com ara la música DJ´s + Guarda-roba + Escenari d’Aeròbic, Bus Gatorade & Zona G. Encara es poden fer Inscripcións on-line www.sansilvestresalou.com 8€ (1-500) 10€ (501-1000).

Document Actions