Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La celebració de la 22ena edició del Dia Internacional de la Gent Gran canvia de format i amplia les activitats

dimecres 30 setembre 2015

L’humorista i actor, Xavier Bertran de la sèrie ‘Lo Cartanyà’ encetarà els actes festius que s’allargaran fins al diumenge

Aquest dijous arrenquen a Salou els actes de celebració del Dia Internacional de la Gent Gran al municipi; una commemoració que arriba ja a la 22ena edició i que enguany, des d’Acció Social i en col·laboració amb les entitats de la tercera edat, canviarà de format. Així, la festa s’iniciarà aquest dijous amb una presentació per part del conegut ‘Vicenç’ de la sèrie de Tv3 ‘Lo Cartanyà’. L’actor, guionista i humorista Xavier Bertran serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les jornades amb una xerrada-actuació al Teatre Auditori de Salou a partir de les sis de la tarda. Posteriorment, l’actuació de la coral ‘Sol de Salou’ de l’Esplai i la inauguració de l’exposició de treballs de l’esplai de la gent gran al vestíbul del teatre (que es podran veure fins al 4 d’octubre) acabaran de conformar la programació de la tarda de dijous. Prèviament, a les tres de la tarda també s’iniciarà un concurs local de botifarra organitzat per les entitats de gent gran al local de l’esplai de Salou.

La regidora d’Acció Social, Martina Fourrier, ha justificat el canvi de format de les jornades per “la voluntat d’implicar la gent gran amb més activitats i sobretot per treure pit del teixit de la tercera edat que tenim al municipi”, a més, ha afegit “crec que estem donant una imatge positiva de l’envelliment”.

L’endemà divendres, s’han programat un parell d’activitats; la primera que tindrà lloc a partir de les tres de la tarda a l’esplai de Salou reunirà al voltant de les taules del centre a diferents jugadors per competir en un concurs local de dòmino i, posteriorment, a les set de la tarda en el marc de la torre Vella –si el temps ho permet- s’ha previst una demostració de Tai-xí a càrrec de l’esplai Salou. A continuació el Grup Port de Salou oferirà una cantada d’havaneres amb rom cremat. En cas de pluja els actes previstos a la Torre Vella es desplaçaran al TAS.

I, finalment, el diumenge 4 d’octubre la missa homenatge a la gent gran i posterior dinar a partir de les 14,30 al TAS acabaran de completar la jornada. Es preveu que prop de 300 persones assisteixin al dinar que organitza Acció Social, en el marc del qual també es lliuraran els premis dels concursos locals de Botifarra i de Dòmino, amb la col·laboració de Le Somelier. La festa acabarà amb ball amenitzat per l’orquestra Ruben’s i fins a les set de la tarda.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

dia.jpg

Document Actions