Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La ciutadania podrà gaudir de noves activitats del programa ‘Salou Actiu’, aquesta tardor

dijous 06 octubre 2022

Es tracta d’un conjunt d'iniciatives gratuïtes, de diferents tipus, que es faran fins al mes de desembre

Els propers dies 10 i 11 d’octubre, les persones empadronades a Salou podran fer les inscripcions en línia, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ)

També es podran apuntar, de forma presencial, el 13 i 14 d’octubre. Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període, es podran continuar inscrivint persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat

 

L’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou posa en marxa una nova edició del programa ‘Salou Actiu’, amb un ventall d’activitats gratuïtes, per aquests propers mesos d’octubre, novembre i desembre de 2022. El proper dilluns, 10 d’octubre, s’iniciarà el període d’inscripcions.

La majoria de les iniciatives tindran lloc al Centre Cívic i al Teatre Auditori de Salou (TAS). Consistiran, per exemple, en sessions de dansa i expressió corporal; de memòria per a la gent gran; de gestió del temps; tallers sobre l’art contemporani; de cuina; i de pintura, entre d’altres.

També es duran a terme quatre sortides: El 5 de novembre, al Monestir de Vallbona de les Monges; el 12 de novembre, per la Ruta dels Miradors de Salou; els dies 18 de novembre i 14 de desembre, a la Casa Museu Castellarnau i Casa Canals de Tarragona; i el 26 de novembre, es farà una ruta pels edificis modernistes de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “aquest nou programa del Salou Actiu és molt complet, atès que compta amb una gran oferta d’activitats, per tal que la població de Salou pugui gaudir del seu temps lliure”. Així mateix, ha valorat molt positivament les sortides que es duran a terme aquesta tardor, com la Ruta dels Miradors, que permetrà a la població conèixer el patrimoni natural i paisatgístic del litoral de Salou”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “amb aquesta nova edició, recuperem la normalitat absoluta, amb activitats per a tots els públics i edats”. I ha explicat que “volem que sigui un Salou Actiu molt participatiu, no només per part de la ciutadania, sinó també del teixit associatiu i festiu de Salou, a través d’iniciatives, com, per exemple, el taller de costura per confeccionar els vestits de la festa del Rei Jaume I”.

Les inscripcions a les activitats es podran fer de la següent manera:

- Online: Els propers dies 10 i 11 d’octubre, s'obren les inscripcions en línia, exclusivament, per a les persones empadronades a Salou, al següent enllaç (FES CLIC AQUÍ).

- Presencial: També es podran apuntar, de forma presencial, les persones empadronades a Salou, el 13 i 14 d’octubre, a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període d’inscripcions, es podran continuar apuntant persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat en qüestió.

Cal dir que aquestes activitats són per a persones majors de 18 anys, a excepció de les visites guiades. L’aforament és limitat.

Fitxers adjunts

Document Actions