Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La comèdia ‘Pel davant i pel darrera’ arriba al TAS

Ja es poden comprar les entrades per aquest vodevil amb versió de Paco Mir que celebra els 30 anys de vida

dilluns 03 octubre 2011

El dissabte 26 de novembre el Teatre Auditori de Salou estrenarà l’obra ‘Pel davant i pel darrera’, probablement, la comèdia més divertida mai escrita. Des que es va estrenar a Londres l’any 1982 i després de 5 anys a la cartellera d’aquella ciutat, s’ha estat representant contínuament en algun indret del món. El total d’espectadors supera ja els 12 milions de persones. S’ha traduït a 28 idiomes i s’ha representat a més de 50 països.
'Pel davant i pel darrera' reflecteix els malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com un conjunt de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Aquest vodevil compta amb intèrprets de primer ordre com  Pep Planas, Meritxell Huertas –ex de La Cubana i col·laboradora habitual al Club de la Comèdia-, Aleix Albareda, Anna Barrachina, Mònica Pérez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Balduz i Saida Lamas dirigits per  Alexander Herold i amb guió adaptat pel Tricicle Paco Mir.
Les entrades per a la funció del 26 de novembre a les deu de la nit ja es poden comprar a través del ticketmaster de ServiCaixa a un preu de 30 euros per l’entrada general; i de 25 euros en el cas d’entrades per a majors de 65 anys i menors de 18.  També es poden comprar a les oficines del Teatre Auditori  de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i els dimarts i dijous també en horari de tarda de les 17 a les 20 hores.

Galeria d'imatges

Pel-davant-pel-darrera.jpg
Pel-davant-pel-darrera.jpg

Document Actions