Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La comèdia 'Quack!!!', gratis aquest diumenge al Teatre Auditori de Salou

dijous 08 gener 2009

'Quack!!! A la recerca de l'oca perduda' és el títol de l'espectacle gratuït previst per aquest proper diumenge 11 de gener, a les 19 hores, al Teatre Auditori de Salou (TAS). És una comèdia dirigida per Carles Bigorra que explica la història del cuiner Reial i la seva ajudant Persupina, que es troben davant el gran dilema de la seva vida: satisfer les exigències de la Reina i trobar una Oca llegendària per cuinar-la aquella mateixa nit o bé patir la pitjor condemna.

Es tracta d'un conte fantàstic inspirat en el joc de l'oca ple de situacions absurdes i divertides on el gest, el joc amb la paraula i el llenguatge de les ombres tenen una importància cabdal.

'Quack!!!' és també 'l'esforç d'un equip pedagògic i un alumnat especialment motivat per un projecte teatral de creació total', segons s'explica al dossier d'aquesta obra estructurada en 12 escenes i més de 20 personatges que interpreten només 9 actors. Les transicions entre escenes es fan amb ombres.

La dramatúrgia va a càrrec de Pep Muñoz, els autors d'aquest espectacle (Pep Arxer, Elena Bestard, Diana Izeddin, Josep Serrano i Jordi Tobajas) provenen del Taller d'Escriptura Dramàtica de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC); i els actors (Raquel Atance, Elena Bestard, Carla Bonadona, Maria Canela, Chema Egea, Diana Izeddin, Montse Nogueras, Josep Serrano i Jordi Tobajas), del Taller de Teatre de la mateixa universitat.

Document Actions