Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Comissaria de Platja de la Policia Local de Salou fa balanç final d’estiu i del seu servei a la ciutadania

Seguretat Ciutadana informa que el porter automàtic estarà actiu tot l’any i es reforça amb la instal•lació d’una càmera de seguretat

dimecres 19 setembre 2012

Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, després d’una temporada estiuenca on ha apostat fermament per les noves tecnologies a la Comissaria de Platja per tal de garantir una millor eficiència operativa mantindrà actiu el porter automàtic els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia i el reforçarà amb una càmera de control.

Un intèrfon exterior el de la Comissaria de la Platja Llevant amb instruccions en diferents idiomes i connectat amb la caserna central que permet al ciutadà fer una trucada gratuïta d’emergència o consulta en cas de necessitat urgent des del Passeig Jaume I per demanar la presència policial.

Des de que va obrir les seves portes el 31 de maig, la Comissaria de Platja, situada al costat de la Plaça de Les Comunitats Autònomes ha atès a més de 6.000 persones i ha prestat els següents serveis assistencials:

S’han repartit 1.200 polseres identificatives per a menors, distribució de polseres fetes per evitar la pèrdua de menors amb una eficàcia del 100% en la identificació immediata dels més petits desorientats o perduts.

Des de les instal·lacions de la Comissaria de Platja a més, s’ha donat resposta a 3.011 peticions d’informació consultes de tot tipus: consultes relatives a ubicacions de llocs en plànols, consultes sobre els serveis del municipi, interès per les ordenances municipals, entre altres assumptes.

La Policia Local de Salou amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra també ha ofert la possibilitat a la ciutadania de presentar les seves denúncies a la caserna de platja sense tenir que desplaçar-se a la Comissaria de Mossos. Servei de proximitat que ha recollit un total de 213 denúncies durant els mesos de juny, juliol i agost.

Per altra banda, des de la caserna de Platja s’han desenvolupat 150 operacions conjuntes de col·laboració entre la Policia Local de Salou i els altres serveis de costa com: Altesport, Base de Salvament o serveis marítims; així com un total de 375 contactes de cooperació via emissora de ràdio amb els xiringuitos de platja per oferir una millor resposta i més ràpida actuació policial davant qualsevol incident.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va felicitar a l’equip humà policial de la Comissaria de Platja i a la resta de serveis de costa per l’excel·lent treball desenvolupat. Tot seguit, el regidor Alarcón, va afegir que “per primera vegada la Comissaria de Platja, tot i romandre tancada a partir de la tardor, serà un punt de seguretat més; ja que el porter automàtic serà una eina operativa les 24h i la càmera de seguretat  un altre dispositiu de control al servei de la ciutadania i amb connexió directa amb la caserna central els 365 dies de l’any”.

Galeria d'imatges

Foto_1.JPG
Foto_2.JPG
Foto_1.JPG
Foto_2.JPG

Document Actions