Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Comissaria de Platja de Salou reparteix polseres per evitar la pèrdua de menors a les platges

Un any més disposa d’aquest servei adreçat a les famílies de Salou i turistes que estiuegin a Salou

dijous 19 juliol 2012

La Policia Local de Salou recupera un any més el servei de distribució de polseres per posar-se les als nens, on figuren les dades relatives al nom del menor i el telèfon de contacte dels pares.

L’objectiu és que la Comissaria de Platja, juntament amb la Base de Salvament siguin punts de trobada i d’aquesta manera si apareix un menor desorientat o perdut, amb la polsera es pugui contactar de forma ràpida amb els seus pares o  familiars adults que estiguin al seu càrrec.

Aquesta iniciativa de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, presidida per Marc Alarcón, compta amb la col·laboració i participació activa de la regidoria de Turisme presidida pel regidor Benet Presas. És tracta a més d’una mesura d’excel·lència de Salou com centre de turisme familiar i fruit del compromís adquirit amb l’Agència Catalana de Turisme com a element de qualitat.

Tots els ciutadans que vulguin fer ús d’aquest servei de proximitat i millora de la seguretat envers els infants poden adreçar-se a les dependències de la Policia Local de la Comissaria de Platja, situada al Passeig Jaume I, al costat de la Plaça de les Comunitats Autònomes, on se’ls hi lliurarà aquesta polsera.

Per altra banda, el Patronat de Turisme de Salou proporciona també aquestes polseres a les seves instal·lacions i allotjaments turístics de Salou, certificats amb el segell de Destinació Familiar.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va assenyalar que “aquest servei és una mostra més de l’excel·lent coordinació, proximitat i compromís de la Policia Local de Salou amb la seva població”.

Galeria d'imatges

Foto_1.jpg
Foto_1.jpg

Document Actions