Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Comissió d’Urbanisme de Tarragona aprova el Pla Director Urbanístic del CRT

divendres 31 juliol 2015

La Junta del CRT hi va donar llum verda ahir, on l’alcalde de Salou va manifestar que es dona un pas de gegant per a la consecució del BCN World

Presidida pel conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, la Junta del CRT va donar llum verda al Pla Director Urbanístic del CRT PortAventura, que preveu la implantació del macrocomplexe turístic BCN World amb 3 complexos turístics integrats.

El PDU, que ha estat finalment consensuat per tots els agents implicats en el projecte de BCN World, ha estat aprovat avui inicialment per la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona, amb la qual cosa queden prácticament definides les bases urbanístiques i el marc legal per al desenvolupament dels projectes turístics a l’interior de l’àmbit del CRT, si be caldrà la seva aprobació definitiva que es podria donar abans d’acabar l’any.

A partir d’aquí les empreses operadores preseleccionades que opten a una llicència del projecte BCN World (Melco, Hard Rock i Grup Peralada) passaran a la fase d’adjudicació, previa presentació dels corresponents  projectes adaptats al que preveu el PDU.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “aquest és un pas de gegant per a la culminació d’un gran projecte estratègic que generarà economia i llocs de treball al nostre municipi i al nostre territori; i alhora incrementarà i diversificarà la nostra oferta turística de tal forma que ens podriem convertir en l’Orlando d’Europa”.

També remarcava que “es demostra la solidesa i la viabilitat del projecte amb el fet que altres operadors com Genting Group hagin mostrat el seu interès a participar-hi”.    

No obstant, l’alcalde remarca que “amb l’espai hoteler reservat al subsector 2 del CRT, entre la C-31 i la platja LLarga, es podria fer curt per les necessitats de places hoteleres de futur”.

Galeria d'imatges

crt.jpg
untitled.bmp

Document Actions