Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Comissió de Serveis Interns i Promoció Econòmica, presidida pel 1r tinent d’alcalde, Mario García, aprova l’adjudicació d’un gran establiment comercial territorial a l’empresa BON PREU, S.A

Aquesta primera gran superfície de Salou s’ubicarà a la finca municipal 2C2, situada al vial de Cavet 11 i c/ Victòria dels Àngels 2, i suposarà la creació de llocs de treball per al municipi

dimarts 07 agost 2012

El 30 de maig de 2012, el Ple de l’Ajuntament de Salou va aprovar l’expedient per a la contractació, mitjançant concurs públic, de la constitució d’un dret de superfície sobre la finca municipal 2C2, situada al Vial de Cavet 11 i c/ Victòria dels Àngels núm. 2 de Salou, per a la construcció i explotació d'un establiment comercial de la categoria d’un gran establiment comercial (GEC) o d’un gran establiment comercial territorial (GECT).

A la comissió de Serveis Interns celebrada avui dimarts, dia 7 d’agost, s´ha aprovat l´adjudicació per a l’empresa Bon Preu.

S’adjudica doncs,  el contracte de la constitució d’un dret de superfície sobre la finca municipal 2C2, per a la construcció i explotació d'un establiment comercial de la categoria d’un gran establiment comercial territorial (GECT), a favor de l’empresa Bon Preu, per un preu inicial o d’entrada de 2.500.000 euros, més els impostos que, en el seu cas gravin, un cànon periòdic anual de 50.000 euros, més impostos i per una durada màxima del dret de 40 anys, a partir de la data d’atorgament de l’escriptura pública.

Aquesta empresa farà una inversió total de 11.900.000 euros i la proposta presentada pel Grup Bon Preu, és la d´un GECT, amb una superfície total construïda de 12.002,41 m2.

El número total de places d'aparcament: 258 places, en planta soterrani, incloent aparcament de minusvàlids i 39 en superfície.

L'establiment previst té com a ús principal el comerç alimentari i com a ús complementari la restauració i una zona de benzinera.

Mario García, 1r tinent d’alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni ha assenyalat la previsió dels llocs de treball directes a cobrir per cada activitat comercial a desenvolupar a l’establiment, ja que Bon Preu preveu que es creï una ocupació entre 80 i 100 persones, i fins i tot, la plantilla es podria incrementar entre 20 i 25 persones més, en període estival.

L´empresa Bon Preu manifesta el seu comprimís de seleccionar els treballadors entre persones del municipi de Salou, acordant amb l´Ajuntament de Salou la borsa de treball i els cursos de formació necessaris.

Mario García, 1r tinent d'alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, ha volgut destacar “la importància que en època de crisi econòmica s’aposti per l’obertura d’establiments que dinamitzin econòmica i socialment l’àrea, i aquest primer gran establiment comercial territorial és un exemple”.

Galeria d'imatges

DSCF1421.JPG
DSCF1421.JPG

Document Actions