Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La comunitat educativa de Salou es rebuda per l'alcalde al Parc Botanic amb motiu de l'inici del nou curs escolar

dimecres 09 setembre 2009

Mestres, educadors, membres directius dels centres d'ensenyament de Salou, membres de les AMPA i dels consells escolars reben l'encoratjament i el suport de l'Ajuntament en l'inici de curs.

Aquest mati, unes 250 persones que formen la comunitat educativa de Salou, han estat rebudes per l'alcalde Pere Granados i diversos regidors, al recent inaugurat Parc Botanic, que han aprofitat per visitar després de l'acte de recepció.
En el seu parlament, l'alcalde ha remarcat la sensibilitat d'aquest govern per l'educació i la formació dels infants i els joves dient que 'els grans equipaments culturals i centres d'ensenyament de la vila han estat projectats i executats mentre ell havia estat regidor de Cultura i Ensenyament de l'anterior legislatura', matisant que 'aquest compromís el seguiré desenvolupant ara com alcalde'. Granados ha enumerat un seguit de projectes que s'estan treballant en aquest sentit, com la inauguració d'una nova Llar d'Infants per aquest curs; un ens tipus fundació de suport a la cultura i l'ensenyament de Salou, una futura escola internacional, i el projecte didàctic al Parc Botànic, 'amb dos aularis per al coneixement i la divulgació de les especies vegetals, la natura, i el medi ambient, on s'impartiran tallers i es realitzaran exposicions'.
Els professors han estat rebuts per l'Alcalde de Salou, Pere Granados, pel Regidor d'Ensenyament, David Ninyà, per la Regidora d'Acció Social, Ana Narbona i per la Regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter.
Per la seva banda, el regidor d'Ensenyament, David Ninyà, ha declarat que 'des de la regidoria estem oberts i predisposats a totes les propostes i iniciatives de la comunitat educativa per tal de poder donar als alumnes la millor educació'. Remarcava també que 'apostem per una educació de qualitat i per tant estem disposats a una col.laboració sense límits amb els centres'.
L'Alcalde, Pere Granados, ha manifestat també estar molt satisfet 'amb el treball que estan duent a terme els professors', i ha remarcat que 'tota la comunitat educativa ha d'estar unida per tal d'oferir una educació de qualitat'.

Document Actions