Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La concessionària Sorea se suma al conveni d’impuls a la Borsa de Treball Municipal (BTM) de Salou

Amb aquesta, ja són 9 les empreses que participen de la iniciativa de la regidoria d’Ocupació

dimecres 16 novembre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui el conveni de col·laboració amb l’empresa SOREA, concessionària del servei d’aigües del municipi per tal de donar un impuls a la borsa de treball municipal (BTM) que gestiona la regidoria d’Ocupació. L’esperit d’aquest acord és donar prioritat als salouencs que es troben en situació d’atur per tal d’accedir a un lloc de treball en els moments en què cal reforçar les plantilles de l’empresa o bé contractar a nou personal mitjançant un procés de selecció. En aquest sentit, com ha explicat el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán, serà l’Ajuntament de Salou qui s’encarregarà de coordinar les ofertes de feina que arribin d’aquestes empreses quan tinguin necessitat de cobrir llocs de treball i buscarà els perfils més adients d’entre les persones demandats de feina. Per la seva part, les empreses que han signat aquest conveni es comprometen a incorporar prioritàriament a personal inscrit en l’esmentada borsa de treball.

Cal recordar que al llarg del 2010  ja va signar aquest conveni  les empreses Urbaser, Eyssa, Azahar, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis. A través d’elles s’ha aconseguit un important volum d’inserció laboral amb contractes de diversa índole.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “és un gran pas ja que juntament amb els plans d’ocupació volem donar una oportunitat a tots aquells salouencs que es troben en una situació d’atur oferint-los un lloc de treball i la oportunitat de formar-se tant personalment com professionalment durant un cert període de temps”. Per part de l’empresa SOREA, Rafel Torrico ha signat l’acord.

Galeria d'imatges

DSCN2572.JPG
DSCN2572.JPG

Document Actions