Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La consellera d’Ensenyament visita Salou per la inauguració de l’ampliació de l’escola Elisabeth

L’alcalde va destacar que, malgrat la crisi, l’Ajuntament està molt compromès amb l’ensenyament dels infants i els joves del municipi i amb la comunitat educativa

dissabte 02 juny 2012

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, acompanyada de l’alcalde de Salou, Pere Granados, va inaugurar a la tarda l’ampliació de la línia d’educació infantil de l’Escola Elisabeth de Salou, i va visitar les instal·lacions, on diversos grups d’alumnes li van donar la benvinguda oferint-li cançons i poemes catalans.

En el seu discurs la consellera va manifestar la seva bona impressió de tot el conjunt docent dient que “tot el centre respira educació i això ha de donar molta confiança a les famílies”. També va felicitar a l’escola pels bons resultats del projecte educatiu que desenvolupa a Salou durant 45 anys, “amb una aposta clara per l’excel·lència”, i “sabent projectar aquest sentit de pertinença a una cultura que és clau per donar cohesió a un país”.

 

Per la seva banda L’alcalde, Pere Granados, en el seu discurs va voler destacar que “malgrat la crisi, sempre hem estat atents i hem mostrat una gran disposició a que l’ensenyament al municipi sigui de la màxima qualitat”. En aquest sentit, el batlle va assegurar que “sempre hem estat oberts a les peticions i reclamacions de les diferents direccions dels col·legis de Salou, perquè entenem que la col·laboració entre els professionals de la docència i les administracions és fonamental per a consolidar una escola catalana cada dia millor i més adaptada a les necessitats de present i de futur de la societat”. Respecte del centre concertat, va destacar, en presència de les autoritats com “amb l’Escola Elisabeth sempre hem mantingut una bona entesa per tirar endavant projectes i iniciatives que reverteixen en la millora de la qualitat acadèmica”, tot recordant com entre l’Ajuntament i l’Escola es va crear l’any 2009 un fons que es destina a projectes culturals i educatius, que permet fomentar i potenciar anualment entre els joves de tots els centres docents salouencs treballs de caire pedagògic destinats a la comunitat educativa.

Finalment, l’alcalde va voler felicitar també a l’Escola per la tasca que estan duent a terme al municipi en unes instal·lacions modèliques i ben adaptades a les necessitats educatives, i sobretot “perquè la seva implicació en el futur de la ciutat és ben pal·lesa no solament des del punt de vista docent sinó social, fent que els nostres infants i joves coneguin i aprenguin a estimar Salou”.

En un altre moment del seu discurs es va referir a la necessitat de recursos econòmics per mantenir la bona salut del model de l’escola catalana i va llançar una reflexió amb una pregunta: “és normal que patim restriccions i ajustos quan el nostre país genera prous ingressos per no haver de patir-les?

A l’acte també hi han estat presents la directora dels Serveis Territorials, Mª Àngels Gonzàlez; la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, Julia Gómez, així com d’altres regidors de l’ajuntament, a més del president i membres del Consell Rector de l’Escola; el director, Antoni Ribas i l’equip directiu, a més d’altres membres del Consell Escolar, professors, pares i mares, i alumnes.

Galeria d'imatges

Escola_Elisabeth1.JPG
Escola_Elisabeth3.JPG
Escola_Elisabeth4.JPG
Escola_Elisabeth2.JPG
Escola_Elisabeth1.JPG
Escola_Elisabeth3.JPG
Escola_Elisabeth4.JPG
Escola_Elisabeth2.JPG

Document Actions