Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Costa Daurada acollirà el primer ‘Circuit Calamar: rally de tapes per Salou’

Aquest nou circuit gastronòmic pel municipi tindrà lloc del 6 al 25 de novembre coincidint amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada

dimecres 10 octubre 2012

Salou torna a posar en marxa una nova, interessant i divertida ruta de tapes pel municipi del 6 al 25 de novembre. El ‘Circuit Calamar: rally de tapes per Salou’ oferirà als habitants de Salou però també a totes aquelles persones de poblacions veïnes una interessant proposta gastronòmica amb el segell de qualitat de sempre del sector restaurador del municipi. La ruta estarà disponible als diferents establiments adherits tots els dies del 6 a l’11 de novembre, mentre que del 12 al 25 s’oferirà dijous, divendres i els caps de setmana.

En aquest cas, per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes que se centraran en el calamar, bé perquè continguin aquest ingredient o bé perquè estiguin inspirades en la seva forma, color o textura. De la mateixa manera, igualment innovador en aquesta ocasió és el fet que el circuit de tapes coincideixi amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada pel municipi aprofitant les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments.

‘Circuit Calamar: rally de tapes per Salou’ és una iniciativa de l’Ajuntament de Salou que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, ha explicat que “aquesta nova oferta que inclou un producte típic com és el calamar amb el pas del Rally i  crea una nova sinergia entre restauradors del municipi. El gastrotour va funcionar molt bé i aquesta nova proposta també pot ser molt atractiva per dinamitzar els establiments en temporada baixa”, ha assegurat.

 

Una ruta més solidària que mai

En aquesta ocasió, els mapes desplegables amb la informació de la ruta i les tapes ofertades tindran un valor simbòlic d’1 euro per unitat que anirà íntegrament destinat a les associacions contra el càncer de Salou. De la mateixa manera, està previst que el proper dia 17 de novembre sigui el Dia de la Tapa Solidària en què les associacions tindran diferents punts en el municipi per tal de recaptar fons amb una tapa solidària.

D’aquesta manera doncs, el ‘Circuït Calamar’ esdevé una iniciativa gastronòmica que no vol deixar de banda la solidaritat i el suport a aquelles persones i entitats que cada dia lluiten per vèncer el càncer.

Premis i sortejos

De la mateixa manera que en altres ocasions, els clients realitzaran la ruta i al completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final dipositant el seu desplegable amb les dades complimentades a la urna repartida pels diversos establiments. El sorteig està previst que es realitzi la setmana del 10 de desembre davant un jurat de l’Ajuntament de Salou.

Galeria d'imatges

CircuitCalamarAnunciVila_1pag_copia.jpg
IMG_1628.jpg
IMG_1628.jpg
CircuitCalamarAnunciVila_1pag_copia.jpg

Document Actions