Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Costa Daurada central es promociona a la Fira de Kift, a Kazakhstan

dijous 24 abril 2014

Es tracta del segon any en què s’acudeix a aquesta fira professional, la més important de Kazakhstan i Àsia central

Salou, Cambrils i Vila-seca estan aquests dies de promoció turística a Kazakhstan per donar a conèixer la seva oferta turística a la Fira Kift, de caire exclusivament professional, on es preveuen uns 70.000 visitants. Els tres municipis compten amb un estand dins de Catalunya on mostren els seus encants. Amb aquesta acció conjunta entre els tres municipis i amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda es treballa per atreure aquest tipus de mercat intensificant la tasca de promoció i analitzant les necessitats específiques d’aquests nous turistes.

Aquesta fira és l’esdeveniment més important de Kazakhstan i Àsia central per a la indústria de viatges i turisme i és un client que la costa Daurada Central pot atreure i obrir mercat donat que té un nivell adquisitiu elevat, que valora les destinacions de sol i platja de qualitat així com la cultura i el lleure, de la mateixa manera que s’interessa per la oferta comercial de la zona. Kazakhstan compta amb més de 16 milions d’habitants.  Un dels aspectes que està afavorint l’obertura d’aquest mercat és l’agilització del visat per poder viatjar a Europa per part dels ciutadans d’aquest país; malgrat tot, encara no existeix un vol directe a Barcelona que facilitaria la connexió. En aquest sentit, i a través dels contactes s’ha constatat que la companyia aèria de vols de baix cost Pegasus airlines ha obert un vol Almaty-Istambul que després connecta amb Barcelona. Precisament, aquest és un dels principals aspectes necessaris per poder incrementar el flux de turistes d’aquest mercat amb la creació de vols xàrters directes que facilitin la comunicació, reduint el nombre d’hores del viatge, entre aquest país i Catalunya. 

Un mercat en transformació

L’impressionant creixement econòmic de la República de Kazakhstan i el desenvolupament de la capacitat nacional en vint anys de reformes econòmiques donen confiança que el turisme a la República de Kazajastan rebrà adequat desenvolupament en benefici de la gent d’aquest país. El país s’està movent constantment cap a la transformació del seu natural únic i la capacitat dels recursos humans, la millora de la qualitat del servei i la seva presentació a nivell internacional. Prova d’això és l’organització i realització de l’exposició KITF, que s’ha convertit en una part tradicional i integral del turisme nacional. L'exposició KITF 2014 representa 550 empreses a 41 països del món.

Galeria d'imatges

turisme.jpg
foto_turisme.JPG

Document Actions