Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Costa Daurada es promociona amb mitjans de comunicació irlandesos

dissabte 31 maig 2014

L’acció s’emmarca en l’estratègia de promoció de la Costa Daurada en el mercat irlandès

Un grup format per tres periodistes irlandesos ha recorregut diferents espais de la Costa Daurada en un viatge professional de tres dies organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb l’impuls del Patronat Municipal de Salou i Turespaña. Els periodistes, representants dels mitjans The Herald, Munster Express i de Irish Examiner, han tingut l’oportunitat de gaudir d’un programa de visites culturals i lúdiques per tal de conèixer a fons alguns dels recursos i productes turístics de la Costa Daurada més reconeguts al mercat irlandès.
 
Així, el programa els ha portat a visitar PortAventura i el seu parc aquàtic, realitzar un bateig de golf per conèixer la infraestructura golfística de Salou, mantenir un contacte personal amb pescadors de Cambrils, visitar el monestir de Poblet i realitzar un tast de vins, a més de de realitzar una visita guiada a la ciutat de Tarragona com a punt final de l'estada.
 
L’acció s’emmarca en l’estratègia de promoció de la Costa Daurada en el mercat irlandès, que ve acompanyada d’una campanya de publicitat (adreçada als agents de viatge irlandesos de la mà de l’Irish Travel Trade News, la principal revista professional del mercat), que durant 6 mesos manté actives tot un conjunt d’accions de promoció on-line al servei de la Costa Daurada. Aquesta campanya, organitzada conjuntament amb el Patronat Municipal de Turisme de Salou, inclou l’enviament de butlletins de notícies electrònics i la presència de banners de publicitat al portal web de la revista.
 
Tot i ser un país petit, Irlanda és un emissor important per a la Costa Daurada i el volum de turistes que n'arriben representen a l'entorn del 4% del total de la demanda internacional del territori. Els productes i serveis de la Costa Daurada són ben reconeguts entre els irlandesos, els quals, d'altra banda, representen molt bé el perfil de turisme familiar.
 
Per a l’ organització del viatge dels periodistes, s’ha comptat amb la col•laboració de la Ruta del Cister, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Salou i Turespaña.

Document Actions