Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Creu Roja i l’Ajuntament continuaran treballant conjuntament en matèria d’immigració i dones

L'Alcalde de Salou i la regidora d’Acció Social han signat avui el conveni que regula aquesta col•laboració i permet coordinar serveis

dilluns 21 febrer 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat avui la renovació del conveni amb l’Oficina Local de la Creu Roja Espanyola a Tarragona que dona continuïtat als serveis d’assessorament jurídic i atenció psicològica en matèria d’estrangeria i dones. En aquesta signatura han assistit la Regidora d’Acció Social, Anna Narbona juntament amb el President de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau.

Amb aquest conveni de col•laboració, l’Ajuntament de Salou facilita la continuïtat a la feina que desenvolupen els professionals que s’aglutinen al Servei Municipal d’Informació i Assessorament a les Dones, que es va iniciar a principis d’any. Entre els aspectes que contempla aquest conveni,  hi ha l’obligació d’informar i assessorar en temes específics i qüestions derivades sobre el marc jurídic d’estrangeria i dones,  informar als immigrants dels seus drets i obligacions així com assessorar-los en matèria de gestions administratives.

El conveni enforteix la col•laboració que es realitza per l’assessorament jurídic en matèria d’estrangeria, programa del conjunt dels que conformen el Servei d’Atenció a les persones Nouvingudes (SAN) i que es ve oferint des de novembre de 2007. Per accedir a aquest serveis les persones interessades es poden adreçar a l’Espai MAS (Municipal d’Atenció Social) ubicat al carrer Ebre núm. 11 o per telèfon al 977 30 92 06.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions