Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La desfilada del Cós Blanc de Salou, aquest dissabte en directe al magazín '1món.cat'

dijous 05 febrer 2015

En directe, a partir de les 18h, des del carrer Ciutat de Reus


El magazín televisiu '1món.cat', mostrarà aquest dissabte en directe l’espectacularitat del Cós Blanc, la desfilada que cada any omple de llum i confeti els carrers de Salou. Realitzat en col·laboració amb TAC 12, el programa es podrà seguir a partir de les 18h per una trentena de televisions locals.   

Concebut com una gran desfilada, el Cós Blanc és l'acte central de la Festa Major d'hivern de Salou. Amb 2.500 persones participants i 28 carretel·les, els carrers de la vila s'omplen de visitants que gaudeixen amb l'espectacle de música, llum i els 25 mil quilos de confeti llançats per una vintena de canons.

Per no perdre detall de la festa, el set del magazín estarà ubicat al carrer Ciutat de Reus, on el periodista de TAC 12 Carles Cortés conversarà amb l'alcalde de la localitat, Pere Granados, amb un dels impulsors de la desfilada, Josep Maria Orts, i amb altres protagonistes de la jornada.  

A Barcelona, el programa es completarà amb l’entrevista que Glòria Trullàs farà al músic Joan Dausà. Es mostrarà també el treball dels germans Castells, escenògrafs de Cardedeu, i la 37a edició de la Fira de l'arbre i la natura de Mataró.


Cada poble, un món

El magazín '1món.cat' recorre el territori els caps de setmana amb vocació de descoberta i ganes de sorprendre. Així, cada edició posa el focus en una localitat que acull un esdeveniment d'interès social o cultural destacat, i una televisió assumeix el 50% de la realització de l'espai des d'aquest municipi. 

'1món.cat' s'emet en directe els dissabtes i els diumenges de 18h a 20h i es pot seguir per una trentena de televisions locals. També, en 'streaming' al web www.laxarxa.com.


L'activitat del programa queda recollida a la seva web (www.1mon.cat), en el perfil de Twitter @1moncat i en el compte de Facebook facebook.com/1mon.cat

Galeria d'imatges

xarxa.jpg

Document Actions