Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'La Doble vida d'en John' arriba a Salou

Els espectadors podran gaudir el proper 20 de novembre d'aquesta comèdia dirigida per Àngel Llàcer i amb la Lloll Bertran i el Joan Pere com a protagonistes

divendres 05 novembre 2010

La comèdia “La doble vida d’en John” dirigida per l'Àngel Llàcer arribarà al Teatre Auditori de Salou el proper 20 de novembre a les 22 hores. Es tracta d'una comèdia de portes que s’obren i es tanquen, un vodevil del conegut autor Ray Cooney, que ja s’havia representat a Catalunya amb altres espectacles com “Políticament incorrecte” o “Sé infiel y no mires con quién”. Les entrades es poden adquirir ja a les oficines del TAS.

L' obra que va ser inaugurada el passat desembre al Teatre Condal de Barcelona  ja ha estat vista per més de 60.000 espectadors. Uns registres excel·lents que l’avalen com la comèdia de l’any, des de la seva estrena el passat desembre al Teatre Condal de Barcelona on va pujar el teló tota la temporada i, actualment, de gira per tot el territori català.

Les claus d’aquest èxit les trobem en el binomi Joan Pera i Lloll Bertran que han trobat una complicitat especial amb el públic català. Cal destacar també la interpretació de David Verdaguer en el paper de llogater i confident de Joan Pera i que s’ha guanyat el reconeixement de la crítica. També és important destacar la feina com a director d’orquestra d’Àngel Llàcer que ha aconseguit imprimir un gran ritme a l’obra que no decau en cap moment. La resta del repartiment, Rosa Serra, Enric Boixadera, Pau Ferran i Laia Pellejà, completen un elenc molt conjuntat i que funciona a la perfecció.

 

Galeria d'imatges

El_doble_vida.jpg

Document Actions