Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La ESCC llança 100 cursos de gestió empresarial per al propietaris i comerciants de la zona

L'Escola Superior de Comerç de Costa vol oferir una resposta específica i individualitzada a les diferents necessitats de formació que puguin sorgir en les organitzacions empresarials

dimarts 11 maig 2010

L'Escola Superior de Comerç de Costa (ESCC) ha obert la seva oferta formativa consistent en un centenar de cursos i seminaris in company de gestió empresarial dirigits especialment a propietaris, directius i personal d'establiments comercials i de serveis de costa, a més de tècnics i càrrecs de l'administració, sense exclusió de la resta de la societat.

Els cursos i seminaris in company han estat elaborats conjuntament amb l'Escola d'Administració d'Empreses, una de les escoles de negoci més importants d'Espanya, el que garanteix l’excel·lència de l'oferta formativa.

El paquet de cursos i seminaris in company de gestió empresarial tenen la singularitat que es poden impartir in situ, allà on les organitzacions ho requereixin. Aquesta particularitat permet acostar l'alta formació de gestió empresarial a qualsevol punt del litoral mediterrani. L’equip docent es caracteritza per procedir de les principals firmes privades d’Espanya i d’importants centres universitaris i escoles de negoci. Des de la ESCC s'ha realitzat un important esforç per oferir uns preus per sota de mercat amb l'objectiu de fer assequible la formació especialitzada en l'actual època de crisi econòmica. Els cursos estan bonificats per l'actual Susbsiterma de Formació Professional per a l'ocupació.

Jesús Antonio Marmol, director de la Escola Superior de Comerç de Costa ha assegurat que "la missió de l'Escola no només és la d'oferir una formació de qualitat que ajudi a requalificar professionalment el teixit econòmic del sector comercial i de serveis de costa, que els permeti afrontar amb garanties d'èxit els reptes que els espera en l'economia local i global a curt i mitjà termini". Marmol ha afegit que "és un compromís social per a la millora progressiva de la qualitat de vida dels ciutadans dels municipis costaners que, en el cas de Catalunya, acullen gairebé la meitat de tota la seva població ". Un dels objectius de la ESCC és preparar professionals capaços de treballar eficaçment en qualsevol tipologia d'empresa dins el sector comercial i de serveis de costa, amb vocació de generació de riquesa social en l'àmbit local.

Els cursos s'agrupen en un total de 10 Àrees de coneixement:


1.-Gestió de Comerç Turístic
2.-Gestió Logística (Supply Chain & Logistics)
3.-Màrqueting i Comunicació Corporativa
4.-Gestió Comptable i Financera
5.-Gestió de RRHH, Relacions Laborals i Marc Legal
6.-Família Empresària
7.-Habilitats de Management i Tècniques de Suport a la Gestió
8.-Gestió de la Innovació i Decisions Estratègiques
9.-Gestió Ambiental
10.-Gestionar a l'Administració Pública

L'Escola Superior de Comerç de Costa vol amb aquest paquet de cursos i seminaris in company oferir una resposta específica i individualitzada a les diferents necessitats de formació que puguin sorgir en les organitzacions

Sergio Albarrán, responsable acadèmic de la ESCC i delegat de la Confederació de Comerç de Catalunya a Tarragona ha explicat que "la rapidesa de resposta, proximitat, continuïtat, programació a mida, gestió integral i versatilitat són els sis eixos bàsics en què ens hem basat a l'hora d'elaborar l'oferta formativa". Per la seva banda, Pere Lavilla, Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Salou anuncia que, "després aquesta primera mesura de paquets formatius, la ESCC està desenvolupant nous cursos i seminaris d'altres àrees de coneixement que en breu es faran públic".

Document Actions