Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Federació Catalana lliura el premi 'Vela Social' a l'Ajuntament de Salou

dilluns 05 febrer 2024


La Federació Catalana de Vela va atorgar el prestigiós premi Vela Social a Salou en el marc de la celebració de la Festa de la Vela Catalana 2024, que ha tingut lloc a Barcelona. Aquest reconeixement distingeix la col·laboració de Salou i el seu compromís en la promoció i dinamització de la vela, una modalitat esportiva que gaudeix d'una especial atenció en aquest municipi.

L'acte de lliurament del guardó va tenir lloc durant una gala a l'espai de l'America's Cup Experience, on l'alcalde de Salou, Pere Granados, va recollir personalment el premi.

Salou no només destaca per la seva bellesa natural i les seves platges de sorra fina i daurada, sinó també per ser un referent en l'àmbit esportiu, comptant amb certificacions de qualitat en cinc disciplines diferents, entre les quals es troba la vela.

Aquest guardó subratlla l'esforç que l'Ajuntament i les entitats esportives han posat en fomentar l'esport com a pilar important per al desenvolupament turístic i cultural de la zona, buscant així desestacionalitzar la temporada i potenciar i diversificar l'atractiu de Salou els 365 dies de l'any.

El guardó subratlla l'esforç que l'Ajuntament i les entitats esportives han posat en fomentar l'esport com a pilar important per al desenvolupament turístic i cultural de la ciutat, buscant així desestacionalitzar la temporada

Durant la mateixa cerimònia, es va reconèixer també el talent de diversos regatistes locals, que han brillat en competicions tant nacionals com regionals. Entre els homenatjats, destaquen Elba Martínez, campiona de Catalunya d'ILCA6; Sandro Portune, finalista en el Campionat de Catalunya d'IQFoil; Emma Pujol, guanyadora en Techno 293; i Manolo López i Ramon Grau, que van assolir la segona i tercera posició en el pòdium de la Copa Zona Sud de Creuers.

A més, el Club Nàutic de Salou va ser exaltat per la seva excepcional contribució a l'esport de la vela durant l'any anterior, rebent la cobejada 'vela d'or'. Aquest reconeixement reflecteix la passió i el compromís de la comunitat nàutica de Salou en la promoció d'aquesta disciplina esportiva.

Pere Granados va reafirmar el seu suport incondicional als esportistes locals i a les entitats que, amb el seu treball incansable, contribueixen a posicionar Salou com a referent en el món de l'esport

L'alcalde Pere Granados va manifestar la seva satisfacció per aquests reconeixements, destacant la importància de l'esport en la promoció de Salou com a destinació turística, cultural i esportiva.

Pere Granados va reafirmar el seu suport incondicional als esportistes locals i a les entitats que, amb el seu treball incansable, contribueixen a posicionar Salou com a referent en el món de l'esport. 

Galeria d'imatges

vela0.jpg
vela5.jpg
vela6.jpg
vela7.jpg
vela8.jpg
vela10.jpg
vela11.jpg
vela13.jpg
granados_vela.jfif

Document Actions