Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Federació de Turoperadors Irlandesos escull Salou com a seu del congrés anual

El turisme irlandès, se situa com a quart mercat de procedència a la capital de la Costa Daurada

divendres 30 setembre 2011

La Federació de Touroperadors Irlandesos (Irish Touroperator Federation) està celebrant a Salou el seu Congrés anual gràcies a la col·laboració de l’Oficina espanyola de Turisme a Dublín, el Patronat de Turisme de la Diputació i el Patronat de Turisme de Salou, els quals han fet possible aquesta important reunió a la capital de la Costa Daurada. L’alcalde del municipi, Pere Granados, i el regidor de Turisme, Benet Presas, han volgut acompanyar els turoperadors en aquesta trobada. “És una reunió que considero interessant perquè Salou segueix essent una de les principals destinacions del mercat turístic irlandès -pensem que és el quart mercat de procedència després de Gran Bretanya, França i Rússia-, i per tant, és un turisme amb una important presència a la nostra costa i un mercat molt fidelitzat, la qual cosa demostra que té un alt grau de satisfacció i de confiança en la nostra destinació i el nostre producte”, explicava l’alcalde Pere Granados.
Per la seva part, el regidor de l’àrea, Benet Presas, ha volgut recordar com Salou, conjuntament amb altres organismes de la Costa Daurada assisteixen des de fa anys a la fira turística més important d’aquest país: la Holiday World, a Dublin. Presas ha afirmat davant els membres de la ITF que “els èxits assolits fins al moment són fruit d’una bona feina conjunta: la vostra com a operadors turístics que confieu en aquesta destinació; i la nostra assistint a Dublin any rera any per recordar els atractius de la nostra destinació i   organitzant actes especials de promoció al vostre país”.
Els membres de la ITF continuen el cap de setmana la seva trobada a Salou parlant del futur del sector i de les tendències turístiques del mercat irlandès. A la trobada hi ha empreses tant importants com Topflight –qui ostenta la persidència de la federació-; American Holidays; Thomas Cook; Crystal Holidays; Falcon (TUI); Sunway Holidays; Aer Lingus; a més del director de l’ITOF i un conjunt de periodistes d’Irlanda.  Precisament, el sector de la turoperació irlandesa ha valorat molt positivament l’especialització de Salou com a destinació de turisme familiar, donat que Irlanda és un mercat amb un perfil familiar molt marcat.

Galeria d'imatges

Congres_ITOF_2011_017.JPG
Congres_ITOF_2011_010.JPG
Congres_ITOF_2011_017.JPG
Congres_ITOF_2011_010.JPG

Document Actions