Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Federació d'Empresaris de Cambrils dóna suport a l'alcalde de Salou en la implantació del Centre de Turisme Integrat

dimarts 23 febrer 2016

Una delegació de la FECAM s'entrevista amb Granados per expressar el total suport al projecte de Hard Rock i el rebuig a la consulta per la seva implantació

Salou continua endavant amb els seus contactes a tots els nivells de territori per tal de recollir suports en la consecució de la inversió al municipi del projecte del Centre de Turisme Integrat - CTI (antic BCN World) que aportaria 2.500 milions d'euros i uns 9.000 llocs de treball. En aquest sentit, Granados ha rebut les darreres hores el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils, Victorià Luque, junt amb una delegació de la junta formada per Antonio Sirvent; Jesús Carvajal i Toni Franch que representen i agrupen a un total de nou associacions empresarials del municipi veí.

El batlle de Salou ha agraït les mostres de suport dels empresaris, afirmant que ara, més que mai, cal demostrar que el territori està a favor d’un projecte d’aquesta envergadura i que no s’entendria que no es materialitzés per una manca d’acord polític i per la indecisió del govern. “És una gran possibilitat per Salou, Vila-seca i el territori que no podem deixar escapar, ni per la dimensió, ni per la qualitat que representa com a ressort, ni per tot el que podria significar turísticament per la zona”.

Per la seva part, els empresaris han assegurat que donen ple suport a la iniciativa de l’alcalde de Salou en defensa del CTI i es mostren contraris a la consulta ja que, afirmen, una inversió d’aquesta magnitud va en benefici de Salou però també de Cambrils i el territori per les sinergies que es generen, i no es fa necessari consultar res de res.

Cal recordar que al llarg de les darreres setmanes el batlle de Salou s’ha mostrat altament actiu a l'hora de reivindicar la seva capacitat pròpia per liderar la demanda d'arribada del Centre de Turisme Integrat. A més, aquest suport s'ha explicitat amb una moció celebrada en un plenari extraordinari on els grups de CiU-FUPS, PSC, C'S i PP van aprovar conjuntament rebutjar la consulta popular i instaven al govern a resoldre el Pla Director Urbanístic; a més d'haver realitzat un seguit de reunions amb institucions representatives del territori com les Cambra de Comerç de Reus i de Tarragona; PIMEC, la CEPTA, o tot just ahir, el secretari general de la UGT a Tarragona, Joan Llort.

Galeria d'imatges

fecam.jpg
fecam.JPG

Document Actions