Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Festa Major d’Hivern de Salou comença a agafar força amb una obra de teatre còmic

divendres 19 gener 2024

La Festa Major d'Hivern de Salou està a punt d'encendre la traca del castell de focs artificials. El divendres, 26 de gener, a les 20 h, començarà la Festa Major amb el tradicional pregó, engegant així un programa replet amb més de 70 actes i activitats per a tots els públics.

Però, abans del tret de sortida oficial, aquest cap de setmana promet ser especial per als amants del teatre. Concretament, el diumenge, a les 19 h, el Teatre Auditori de Salou (TAS) s'omplirà de rialles i música amb l'espectacle còmic musical 'Madre mia, como está el patio'.

Aquesta obra, a càrrec del reconegut grup de teatre Julio Vilaplana i , promet ser una delícia per a tots els assistents, amb una combinació perfecta d'humor i melodies.

L'entrada a aquesta funció serà gratuïta, i les portes de l'auditori s'obriran a les 18h30. S'aconsella arribar d'hora, ja que l'accés serà fins a esgotar l'aforament.

L'obra, que pertany al gènere amateur, destaca per un elenc divers i talentós, amb noms ja coneguts en l'escena local com Carmen Civera, Cristian Crespo, Jesus Zambrano, Anna de Manuel, Gerôme Jaffré, Javi Mateo, Conxi Esposito, Toni Pérez i Maria Toledo.

'Madre mia, como está el patio' promet ser una experiència inoblidable, plena de somriures i rialles, ideal per escalfar els motors de la Festa Major d'Hivern que enguany està carregada de novetats, però mantenint sempre la seva essència. No us perdeu aquesta cita amb el teatre i el bon humor.

Document Actions