Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La fira ‘Sabor Salou’ rep un guardó especial, en el marc de la VIII edició dels Premis Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

dilluns 12 juny 2023

Es tracta del Premi Anton Pont i Amenós, per la Millor Iniciativa Gastronòmica

L’alcalde Pere Granados agraeix el reconeixement i posa en valor ‘la qualitat, com a base de l’èxit’ i ‘la popularitat de 'Sabor Salou', que converteix la ciutat en un aparador promocional de la restauració local’

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha recollit el premi especial Anton Pont i Amenós a la Millor Iniciativa Gastronòmica “Sabor Salou”, en el marc de la VIII edició dels Premis Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que es van lliurar al Castell de Vilafortuny.

Recordem que “Sabor Salou”, organitzat per l’Ajuntament de Salou, és una fira gastronòmica que se celebra, anualment, al Passeig Jaume I, a la primavera, i que va ser concebuda per donar a conèixer l’oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori.

Pere Granados agraeix el guardó i destaca la bona trajectòria de la gastronomia salouenca, de la mà de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEH), amb el suport de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme. Així mateix, posa en valor l’èxit i popularitat de ‘Sabor Salou’, “un referent gastronòmic i turístic a la Costa Daurada”, així com la completa i variada agenda anual, “un bon producte que contribueix a la desestacionalització”.

D’altra banda, l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, presidida per Ana Vilallonga, es va fundar l’any 2004 com a associació cultural i gastronòmica, amb l’objectiu de potenciar la gastronomia de les comarques de Tarragona; promoure la recerca, el coneixement, la promoció i la difusió de la cultura gastronòmica, la cuina i la restauració a tot el territori tarragoní, amb especial incidència en l’agricultura sostenible, els aliments de temporada, la pesca i la caça responsable, la criança de bestiar en llibertat, els vins, la defensa i la recuperació dels productes autòctons, els aliments artesanals i el coneixement de la tradició.

Document Actions