Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Fira de Nadal de Salou 2011, s’acomiada fins l’any vinent a ritme de nadales i dóna el tret de sortida a l’esperit nadalenc i comercial

Durant tres dies, del 16 al 18 de desembre, salouencs i visitants han pogut gaudir d’un ambient festiu i s’ha dinamitzat així, el teixit comercial de la zona

diumenge 18 desembre 2011

La Via Roma de Salou, al costat del Mercat Municipal, ha estat durant aquests dies l’escenari nadalenc per la Fira de Nadal 2011 de Salou.

Un total 15 parades de comerciants han exposat un àmplia gamma de productes típicament nadalencs: des de dolços i pastissos; passant per llibres infantils per a somniar amb la lectura en aquestes dates màgiques; guarniments de Nadal per a les llars; o fins a un expositor de pelleteria; una parada dedicada a l’estètica; una floristeria i una botiga amb una gran selecció de vins tarragonins de la Ribera d’Ebre.

El mercadet, organitzat conjuntament per la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum i la de Participació Ciutadana, ha comptat amb la col·laboració de l’Associació 365 dies Vila Comercial de Salou i de les entitats locals: Associació de l’escola de Grallers i Timbals de Salou; el cor basc Ama Lur i l’escola castellera La Global que s’han encarregat d’engrescar l’ambient des de la vessant musical.

Els assistents han pogut tastar alguns dels productes i passejar per l’entorn comercial en un horari pensat per a tothom: des de les nou del matí i fins a les deu de la nit i de manera ininterrompuda.

El dissabte, l’Associació 365 dies Vila Comercial, d’empresaris i comerciants de Salou, van endolcir l’ambient amb una xocolatada popular per a la canalla, acompanyada de coca.

Una III Fira de Nadal de Salou que enguany s’ha caracteritzat per l’austeritat pressupostària en l’organització; però amb un major nombre de parades: dos més que fa un any. Més parades i productes exposats per fer front a la difícil conjuntura econòmica i la complicada venda de productes.

Per a M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, “la Fira de Nadal és un aparador excel·lent per potenciar el nostre comerç durant el Nadal i dinamitzar els carrers comercials de l’entorn; així com per copsar l’ opinió dels comerciants 'in situ' i millorar-la en properes edicions”.

Galeria d'imatges

Foto2.JPG
Foto1.JPG
Foto1.JPG
Foto2.JPG

Document Actions