Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

LA FIRA DEL MAR A SALOU

divendres 30 gener 2004

Des de les Àrees de Comerç i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, conjuntament amb el Club Nàutic, estem preparant la pròxima celebració d'una Fira del Mar (essent el mar el centre d'interès) que se celebrarà a principis del mes de juny del 2004.

En ella, tenim la intenció d'englobar tota aquella oferta comercial, lúdica, cultural, gastronòmica, etc. relacionada amb el Mar.

La idea inicial seria que la Fira se celebrés del 3 al 6 de juny del 2004 (ambdós inclosos), dates en què a Salou hi ha una població total al voltant de 125.000 persones.

A més del caràcter comercial que té qualsevol Fira, amb els expositors participants, li volem donar també un caràcter lúdic i per això se celebraran diferents actes complementaris relacionats amb la temàtica del mar (exposicions, conferències, desfilades de moda, competicions aquàtiques, exhibicions d'esports aquàtics, tast de plats típicaments mariners, etc.).

Per més informació i inscripció d'empreses expositores (termini màxim d'inscripció fins finals de febrer), posar-se en contacte:

AJUNTAMENT DE SALOU. ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA
Tècnica: Meritxell Elias Serra
Tel. 977 30 92 00 Fax: 977 30 92 06
a/e: melias@salou.altanet.org

Document Actions