Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La fira Fora Stocks atreu milers de compradors al passeig Jaume I i augmenta vendes respecte d’altres edicions d'hivern

El bon temps, una ubicació favorable i les sinergies amb el Sabor Salou, claus de l'èxit

dilluns 19 març 2012

Els comerciants de l'Associació 365 dies Obert tot l'any de Salou han acabat un cap de setmana de vendes al carrer enmig d'un ambient assoleiat i amb molt dinamisme al passeig Jaume I. Factors favorables com ara una bona ubicació, a tocar de la fira Sabor Salou; un cap de setmana amb moltíssima afluència de visitants al municipi han estat decisius a l'hora d'encarar tres dies de liquidació total amb preus de partida des del 5 euros. La valoració general és molt positiva, encara que no s'han assolit les vendes que és fan a l'estiu. Tot els comerciants de Salou que participen a la Fira Fora Stocks estan adherits a l'associació d'empresaris i comerciants 365 dies de Salou, i han assegurat que “el fet d'unir sinèrgies amb Sabor Salou  ha estat tot un encert, el pas de gent constant ha fet que la fira d'aquest hivern fos molt més atractiva i productiva”. També s’ha valorat molt positivament la zona d’inflables infantils que separaven el Fora Stocks del Sabor Salou; ja que és una opció molt bona per atreure i distreure el més petits de la família.

Des de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum, s'ha valorat d'una manera molt positiva la dinamització aconseguida a la zona on s'han pogut liquidar moltíssimes existències i estocs a una vintena d’estands representantius de 14 establiments comercials del municipi; la majoria d'ells de roba i calçat d'esports, llenceria de primeres marques, calçat home, dona, nen, roba home, dona, òptica i pelleteria. La regidora de l'Àrea, Reyes Pino, comentava que "el canvi d'ubicació des de l'espigó del Moll al centre del passeig ha estat un encert que s'ha pogut visualitzar pel nombre de visitants que s'han trobat amb la fira", ha assegurat. També ha volgut destacar que en aquesta edició s'han unificat els models de les carpes, per donar una millor imatge i millorar amb l'estètica.  Des de l'Associació diuen que per cada edició s'intentarà millorar en algun aspecte relatiu a la imatge i promoció de la pròpia entitat i associats.

Cal valorar que les botigues que participen totes són de Salou i que la majoria d'articles són de marca a preus de descompte fins un 70%, una mitja de preu entre 10€. Aquest esdeveniment s'acomiada fins a finals d'estiu quan es reeditarà el fora stocks d'estiu.

Galeria d'imatges

IMG_0703.JPG
IMG_0703.JPG

Document Actions