Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La "Fira Fora Stocks" torna amb força al Passeig Jaume I, del 20 al 21 d'agost

27 botigues de comerciants salouencs ompliran el passeig amb 42 guinguetes, acompanyades d'un parc infantil i un festival lúdic esportiu: NBA FANZONE

dijous 18 agost 2011

Tot a punt per a una nova edició de la "Fira Fora Stocks" organitzada per l'Associació d'Empresaris i Comerciants 365 dies i que compta amb la col.laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum.
La fira que s'ubicarà en el primer tram del Passeig Jaume I es perllongarà des de l'altura de les noves fonts fins l'estàtua de Jaume I, el que suposarà el retorn a un lloc emblemàtic i reclamat pels comerciants de Salou.
La fira començarà el dissabte, des de les 10 del matí fins a les 23:00 i continuarà el diumenge, amb el mateix horari. Els 27 comerços salouencs presents en la "Fira Fora Stocks", nombre que ha augmentat respecte a les edicions anteriors, exposaran les peces a liquidar en unes jornades de cap de setmana festives i pensades per a tota la família. Els comerços estaran representats mitjançant 42 stands, on la gent podrà gaudir i comprar un ampli ventall de productes: des de sabates, roba per a home o dona, roba infantil, productes per a la llar, òptics o fins accessoris per a mascotes.
M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum ha assenyalat: "la importància de la Fira Fora Stocks, ja que és una gran oportunitat per donar a conèixer a la gent que està estiuejant o per a la resta de població de la província, el nostre teixit comercial salouenc i els grans professionals que hi treballen. Ha de ser el tret de sortida d'un comerç que cal visitar els 365 dies de l'any, perquè Salou és un mar de compres durant tot l'any".

Per a la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, "la fira es realitza gràcies a la bona sintonia que hi ha amb els comerciants, especialment amb la Associació 365 dies, que des d'un principi ha posat tots els esforços necessaris per fer-la realitat".

Paral.lelament, el passeig serà el centre neuràlgic d'altres activitats que atreuran públic de totes les edats. Així, el cap de setmana els amants del bàsquet podran gaudir de  la NBA FANZONE que passarà per Salou el 20 i 21 d'agost i properament es desplaçarà fins a Barcelona, ​​Bilbao o Madrid. Es tracta d'un festival interactiu de la NBA per als fans que inclou activitats de bàsquet i acció competitiva. És una activitat gratuïta a l'aire lliure amb activitats relacionades amb el bàsquet, incloent concursos de tir i elements competitius que es podrà visitar de les 11 a les 21 hores tant dissabte com diumenge. Jugadors de bàsquet de totes les edats i nivells podran demostrar les seves habilitats en el Sprite 3x3 o afinar el seu llançament de triples en el concurs organitzat per Footlocker. Els esdeveniments relacionats amb el bàsquet i la música proporcionaran als fans una veritable experiència NBA. Els esdeveniments tindran lloc al Passeig Jaume I, a la Plaça de les Comunitats.

Els programes globals de NBA superen de forma anual els tretze milions de fans i tenen com a objectiu la promoció de la participació en el bàsquet a través de concursos, competició d'habilitats i aparicions de jugadors.
La NBA, fundada el 1946, és una lliga d'esport professional i un negoci global que presenta a 30 equips dels Estats Units i Canadà. Durant la temporada 2010-11, els partits de NBA arribaran 215 països i territoris en més de 40 idiomes.
A més de les activitats comercials i esportives també s'oferirà als més petits una nova sessió de diversió enfront del Xalet Torremar. La cita serà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda amb tallers infantils i pallassos.

Galeria d'imatges

fora_stocks_copia.jpg
fora_stocks_copia.jpg

Document Actions