Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La freshwave® Mitja Marató de Salou obre inscripcions amb novetats

dimarts 06 setembre 2016

Inscripcions promocionals durant les primeres 72 hores

La marca de neutralitzadors d'olors, freshwave®, nou title sponsor

Avui dimarts 6 de setembre és la data escollida per l’obertura d’inscripcions de la freshwave® Mitja Marató de Salou. Els participants podran escollir entre inscriure’s a la mitja marató o a la cursa de 10 quilòmetres.  Aquesta tretzena edició arriba amb dos grans novetats respecte les últimes edicions celebrades.

La primera de les novetats és la nova data de celebració de la mitja marató que tindrà lloc el proper diumenge 6 de novembre, un mes abans de la data habitual els últims anys. El que no canvia és el lloc de sortida, que serà davant de l’ajuntament de Salou a partir de les 10h del mati.

L’altra novetat principal és la nova denominació de la prova, que passa a anomenar-se freshwave® Mitja Marató de Salou fruit de l’acord amb HUMEX, SA, empresa tarragonina que comercialitza els productes neutralitzadors d’olors freshwave® a tota Europa. Michael Schmidt, director comercial de HUMEX, SA, ha destacat que “aquest patrocini ha de servir per impulsar el coneixement de la marca i posicionar aquests productes en un sector amb molt potencial de creixement, ja que els neutralitzadors d’olors freshwave® aporten solucions molt eficaces pels corredors i la resta d’esportistes”. 

L'obertura d’inscripcions arriba amb una promoció de llançament durant 72 hores (des de les 12h del migdia de dimarts fins les 12h de divendres) amb un preu reduït de 14€ la mitja marató i de 12€ els 10 quilòmetres.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
Ndp_1.jpg
Cartell_Mitja_de_Salou.jpg

Document Actions