Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Gala solidària de l’Escola de Dansa Sandra Rubí recapta més de 4.000 euros al TAS

L’escola de Dansa Sandra Rubí va oferir ahir un espectacle amb l’objectiu de recaptar fons a favor de la Investigació del Càncer i per buscar donants de medul·la òssia

dilluns 21 desembre 2009

El Teatre Auditori de Salou va ser l’encarregat d’acollir les prop de 500 persones que van voler sumar-se ahir al vespre a la Gala benèfica organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb  l’Escola de Dansa Sandra Rubí de la localitat per tal de recaptar fons a favor del Laboratori d’Investigació del Càncer del Desenvolupament de Sant Joan de Déu. La gala que va començar a les 18.30h  i va comptar amb dues representacions on hi van participar uns 150 alumnes d’edats compreses entre els 2 i els 20 anys. En la primera de les representacions es va poder veure una dansa clàssica dirigida per Sandra Rubí, mentre que en la segona part ens van deleitar amb actuacions de diversos grups de hip-hop, funky, jazz i dansa del ventre, dirigits per Jesús Coca.

A més l’acte també va servir per buscar un donants de medul·la òssia i en concret algun que fos compatible amb el nen de Vilafortuny Joel Rodríguez. El públic no va defraudar i van participar de l’espectacle en tot moment. Al finalitzar la gala s’havien fet 10 donacions de medul·la òssia i es van recaptar més de 4.000€. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va explicar que: “ estem molt contents amb els resultats obtinguts i esperem que el nostre gra de sorra serveixi per ajudar tots aquells que ho necessiten”. A més Granados, ha comentat que: “aquest govern sempre està disposat a sumar-se amb causes tan nobles i solidàries com la que ens ocupa”.

Document Actions