Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La gent gran de Salou podrà realitzar sessions de gimnàstica de manteniment, a partir del 3 d’octubre

divendres 23 setembre 2022

Com a novetat, les persones que tinguin 75 anys o més podran beneficiar-se d’un abonament especial, amb el qual podran accedir a les classes de gimnàstica per a majors de 65, a més de tenir una sessió extra, i accés a la Piscina Municipal

Les inscripcions caldrà fer-les, presencialment, a partir del 26 de setembre, a la recepció de la piscina

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Foment de l’Esport, torna a posar en marxa les sessions de gimnàstica de manteniment, adreçades, exclusivament, a la gent gran del municipi. Les classes començaran a partir del 3 d’octubre.

Les classes per a majors de 65 es faran en horari de dilluns a dijous, de 10.15 a 11 h. Aquestes tindran lloc a la pista central del Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre.

Com a novetat, les persones que tinguin 75 anys o més podran beneficiar-se d’un abonament especial, amb el qual podran accedir a les classes de gimnàstica per a majors de 65, a més de tenir una sessió extra, i accés a la Piscina Municipal.

Per poder participar d’aquestes activitats, cal inscriure’s, prèviament, de forma presencial, a la recepció de la Piscina municipal de Salou, durant la propera setmana. Les persones empadronades podran fer-ho els propers dies 26, 27 i 28 de setembre.

El preu de l’abonament especial per a persones majors de 75 anys és de 10 euros anuals. Per a la resta de persones majors de 65 euros, el preu serà de 18,50 euros, anuals. Caldrà pagar amb targeta bancària, a l’hora de fer la inscripció.

Document Actions