Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La gent gran finalitza el taller de memòria de Salou Actiu

divendres 27 maig 2016

Els destinataris han estat una vintena de persones majors de 65 anys

Una vintena de persones majors de 65 anys han finalitzat el taller per activar la memòria adreçat a persones grans que s’ha organitzat a través de la regidoria de Cultura en el programa del "Salou Actiu Primavera 2016".  

Aquest taller, que ha finalitzat aquest dijous, s'ha dut a terme tots els dimarts i dijous, des del passat 19 d'abril fins ahir, en horari de 9:30 a 11:30h a la Sala Mediterrània del TAS. Els destinataris del taller han estat persones majors de 65 anys, resultant així un total de 19 inscrits, essent aquests majoritàriament dones.

Les classes s’han realitzat a través d'una metodologia activa, dinàmica i participativa, fomentant així en l'alumnat una actitud curiosa, crítica i reflexiva. Els continguts generals duran el curs han estat: la reflexió de l’entorn al concepte de vellesa i els canvis que es produeixen, proporcionar estratègies per tal de millorar la memòria, estimular les capacitats cerebrals, estimular el funcionament dels dos hemisferis a través de la gimnàstica cerebral, treballar la memòria visual, relaxar els músculs i tranquil·litzar el sistema nerviós, la ment i l'aparell emocional. També han treballat la part neuromuscular del cos, exercitat la concentració i les seves emocions a través de la relaxació, han realitzar activitats de manipulació, i fomentat la coordinació de les funcions musculars, ósses i neurològiques.

 

Galeria d'imatges

avis.jpg
P1260571.JPG

Document Actions