Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La gent gran, protagonista de la festa major

Demà dilluns, se celebra el tradicional homenatge a l’envelat on hi ha convidades més de 300 persones

diumenge 26 gener 2014

Dins els actes de la festa major la Regidoria d’Acció Social també  realitza un parell d’activitats per al desenvolupament de Polítiques d’Igualació i Sensibilització, i com és tradició  organitza l’homenatge a la Gent Gran; un berenar que compta  amb la col·laboració de l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou, entitats de gent gran municipals. Així, demà a les cinc de la tarda, a l’envelat de la Festa Major, es realitzarà un berenar gratuït per a la gent gran acompanyat d’una actuació musical. L’aforament és limitat a 336 persones.

Al berenar hi poden accedir la ciutadania jubilada i major de 65 anys empadronada al municipi de Salou. Comptarà amb l’actuació musical del grup musical Estel Blau.

D’altra banda, la regidoria col·labora també en l’Homenatge a la dona més gran, un  acte que organitza l’Associació Grup de Dones de Salou i que enguany distingirà a Pepita Álvarez de 92 anys per ser la dona més gran del municipi. L’acte emmarca dins la commemoració de la festivitat de Santa Àgueda i es durà a terme el dijous dia 30 a les 20 hores a la Torre Vella.

La finalitat d'aquests actes és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.

 

Document Actions