Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Guàrdia Civil de Salou rep un reconeixement per la tasca a favor de les lleis de la propietat intel·lectual i industrial

dilluns 03 desembre 2007

El cap estatal d'Operacions de la Federació per a la Protecció de la Propietat Intel·lectual (FAP) va imposar a aquesta unitat una medalla de bronze dijous passat, dia 29 de novembre. A aquest acte celebrat a la caserna de Salou, hi va assistir el subdelegat del govern a Tarragona, Joan M. Abelló; l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i el coronel cap accidental de la zona de la Guàrdia Civil a Catalunya, Manuel Ortiz.

La Guàrdia Civil de Salou ha intervingut durant aquest 2007 un total de 73.081 CD's i DVD's 'pirates' i ha detingut un total de 45 persones com a presumptes autores de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial pel que fa a la venda de còpies falsificades de diversos autors i estils.

Aquestes xifres s'inclouen dintre de la tasca de preservació de les lleis que també afecta a falsificacions de joguines, roba i altres efectes de reconegudes marques. En total, les aprehensions han estat 61 amb 77 detinguts, arran de les quals s'han intervingut els esmentats CD's i DVD's més 30 joguines, 1.043 ulleres, 561 peces de roba i 5.239 objectes diversos.

Tot el gènere falsificat assoleix un valor de 2.071.029 ' dels quals 1.688.437 corresponen a CD's i DVD's i 382.592 a la resta entre roba, complements, ulleres, joguines i d'altres articles.

Document Actions