Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La II Olimpíada del Ball ha aplegat unes 4.500 persones al Pavelló Municipal d'Esports de Salou

dilluns 05 maig 2008

'Calculem que durant aquests 4 dies han passat pel Pavelló Municipal d'Esports unes 4.500 persones', ha afirmat el responsable de l'organització de la II Olimpíada del Ball, de l'empresa ATA Producciones y Eventos, Antoni Mas.

Mas va fer ahir al vespre un primer balanç molt positiu d'aquest esdeveniment esportiu que s'ha celebrat aquest pont de maig a Salou. En aquest sentit, va destacar l'afluència de gent que es va registrar dissabte, quan unes 2.000 persones van assistir a les dues competicions estel·lars que incloïa l'olimpíada: l'IDSF European Adult Latin i l'IDF World Junior II Standard, a més de les competicions de hip hop i rock and roll.

Pel que fa a aquesta última modalitat de ball, Mas va explicar que va 'impressionar molt al públic' i va remarcar que aquesta ha estat la primera vegada que s'ha celebrat a Espanya una competició de Rock and Roll perquè fins ara només s'han pogut veure exhibicions a l'Estat. Les competicions de Boggie Woogie també han estat una novetat. Altres tipus de ball presents al poliesportiu salouenc han estat country line, pasdobles i cheerladers.

Cal tenir en compte que la II Olimpíada del Ball ha comptat amb gairebé 3.000 participants procedents de 45 països diferents i de 9 comunitats autònomes d'Espanya; i que en total tindrà una cobertura televisiva en més 22 països, segons va precisar el responsable de la seva organització. 'Aquesta difusió i la xifra nombrosa d'assistents és molt important per a Salou des del punt de vista turístic', va dir Mas, afegint que 'tot ha funcionat a la perfecció'.
Mas va agrair el suport rebut per part de l'Ajuntament del municipi i va expressar el seu desig que Salou torni a acollir la propera edició de l'olimpíada.

Recordem que la II Olimpíada del Ball 2008 té el reconeixement i l'oficialitat de la Federació Internacional de Ball Esportiu (IDSF), la Asociación Española de Baile Deportivo y de Competición (AEBDC) i la Federació Catalana de Ball Esportiu. També ha rebut el suport de World Rock'n'roll Confederation, per a l'organització de les competicions de Rock and Roll i Boogie Wogie.

Document Actions