Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La III Escola d'Estiu del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya ha aplegat a Salou unes 250 persones

divendres 04 juliol 2008

Dilluns passat va inaugurar-se al Teatre Auditori de Salou (TAS) la III Escola d'Estiu, organitzada per la delegació del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres en Ciències de Catalunya a Tarragona. A aquest acte, hi va assistir l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; el director dels Serveis Territorials d'Educació de Tarragona, Vicenç Villena; la degana del col·legi professional abans esmentat, Josefina Cambra; la delegada a Tarragona del mateix col·legi, Carme Tomàs; i la directora de l'IES Jaume I, Montserrat Vallés.

Tots ells van adreçar unes paraules de benvinguda als 250 llicenciats i diplomats vinculats a l'àmbit docent que s'han apuntat a aquesta edició de l'Escola d'Estiu. Aquest nombre d'inscrits és molt superior al de l'any passat, en què la xifra de matriculats va ser només de gairebé un centenar, segons van destacar.

Fins a aquest divendres 4 de juliol, les instal·lacions del TAS, el Centre Cívic, l'Escola Municipal de Música i l'IES Jaume I hauran acollit un total de 17 cursos, de 24 hores de durada cadascun d'ells, i una sessió de treball comuna titulada 'Establir ponts de comunicació entre la família i l'escola', que es va dur a terme dilluns al TAS, des de les 9 fins a les 15 hores.

Els títols dels cursos que s'han ofert són: 'L'adolescent i l'aprenentatge en grup', 'Convivència i gestió de conflictes', 'Treballar amb diversitat d'alumnes a l'aula de ciències', 'Globalitzar, cultura visual i projectes de treball', 'Expressió corporal i plàstica', 'Propostes per treballar les ciències socials a l'ESO', 'Les competències artístiques, Eines i recursos per treballar el cos i la veu', 'Recursos patrimonials aplicats als programes curriculars', 'Educació artística a través de l'art contemporani', 'Conjunt instrumental Orff', 'Stage de salut física i mental', 'Edició i tractament d'imatges digitals. Nivell introductori', 'Còmic: comunicació i expressió', Eines 2.0 d'ensenyament i aprenentatge', 'La música a través de la pintura', 'Gestió de l'estrès i dinàmica del riure' i 'Summertac-microtallers'.

Document Actions