Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La il·luminació de l’Avinguda de Cap Salou, Avinguda de la Pedrera i Platja Llarga, en marxa

dimarts 20 gener 2015

L’Ajuntament ha assumit amb data 1 de gener la gestió integral d’aquests vials i n’executarà directament el manteniment

Invertirà més de 138.000 en els treballs d’enllumenat que s’iniciaran ben properament

 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana l’expedient administratiu per a la contractació –per via d’urgència- de les obres de reparació de les instal·lacions de l’enllumenat públic a diversos vials de la zona de Cap Salou entre ells la Platja Llarga (vial de servei i zona verda), l’Avinguda de la Pedrera que enllaça l’Autovia de Tarragona (Ctra. C31b) amb el Vial del Pla de Maset i l’Avinguda de Cap Salou que enllaça el Vial del Pla de Maset amb la carretera de la Costa, tots ells dins del terme municipal de Salou.

Aquest expedient de contractació de les obres per urgència s’ha aprovat en la primera Junta de Govern Local de l’any (JGL) després que amb data 1 de gener de 2015 l’Ajuntament hagi assumit el manteniment directe de totes aquestes infraestructures, on també hi tindrà competències directes en jardineria, sanejament, manteniment dels vials o recollida d’escombraries, entre d’altres. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha reconegut  que “aquests vials cada cop són més utilitzats i, especialment, la Platja Llarga que queda integrada en el Camí de Ronda i que durant la present temporada estiuenca ha quedat, durant molts dies, privada d’il·luminació”; malgrat tot, “fa temps que treballem per aconseguir que aquests vials retornin al municipi i ara que ho hem aconseguit ho solucionarem amb caràcter d’urgència”.

El projecte –redactat pels serveis tècnics d’enginyeria - preveu dur a terme la total reparació, adequació i posada en funcionament dels enllumenats públics. Amb els treballs, que duraran uns tres mesos a partir de l’acta de replanteig de l’obra- es duran a terme un conjunt de modificacions necessàries per tal de reparar i adequar les instal·lacions d’enllumenat públic dels sectors que comprenen la zona i que a més serviran per modificar l’enllumenat, instal·lant Leds, per tant amb un sistema més eficient energèticament i  generant un estalvi que supera els 98.000 kw cada any.

Així, al projecte de millora es planteja un arranjament immediat de la il·luminació i dels serveis necessaris per acabar amb la degradació de les seves instal·lacions d’enllumenat públic amb punts de llum que no s’encenen, lluminàries trencades que no s’han reposat, robatoris del conductor elèctric que els alimenta. Prèviament s’ha dut a terme una inspecció de les instal·lacions d’enllumenat públic de referència al concessionari municipal d’aquest servei, el resultat del qual ens a permès definir les seves característiques i deficiències.

El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a  138.092,58 €.

Galeria d'imatges

platja_llarga.jpg
platja_llarga.jpg
cap_salou.jpg

Document Actions