Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La inauguració de la mostra ‘Figuras y coincidencias’ de Lola Berenguer, acte previ de les Nits Daurades 2013

La guanyadora del setè premi Salou de Recerca Pictòrica 2012-Memorial José Luis Rubio Sáez exposa a partir de dijous a la Torre Vella

dimarts 06 agost 2013

Després de ser escollida ara bé fa un any com el millor treball dins la setena edició del Premi Salou de Recerca Pictòrica-Memorial José Luis Rubio Sáez aquest dijous l’artista de El Ejido Lola Berenguer inaugura la seva exposició en el marc de la Torre Vella.

Amb la seva obra ‘Figuras’ es va endur el  Premi Salou 2012 dotat amb la quantitat de 6.000 euros, precisament una col·lecció que es podrà veure coincidint amb la festivitat de les Nits Daurades en el marc de l’exposició ‘Figuras y coincidencias’. La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha expressat la seva satisfacció per poder comptar amb un treball d’aquest nivell a la Torre Vella i s’ha mostrat molt optimista de cara a l’inici de les Nits Daurades.

Berenguer és llicenciada en Belles Arts, en l’especialitat de Pintura. Va estudiar a la Facultat de Belles Arts de Sevilla. Des de fa uns anys participa amb èxit en nombrosos certàmens artístics de tota Espanya com el Premi de Pintura de la Universitat de Múrcia, Certamen d’Arts Plàstiques de la UNED, Premi Tudela de Pintura, Biennal Torres Garcia, Certamen de Pintura Parlament de la Rioja, Arts Plàstiques de la Diputació d’Alacant…  Sempre ha treballat l’abstracció i actualment s’interessa més pel llenguatge geomètric i constructiu.

En aquesta edició un total de 83 treballs de diversos artistes van ser acceptats al concurs i valorats posteriorment. En el procés de selecció portat a terme pels quatre membres del jurat es va decidir el passat mes de setembre que Berenguer s’endugués el premi i que, per tant, muntés una mostra pròpia en el marc del centre d’art de la Torre Vella. La mostra s’inaugura aquest dijous a les 20 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

lola_1.jpg
lola_2.jpg
lola_1.jpg
lola_2.jpg

Document Actions