Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La intervenció del nou govern local de Salou desbloqueja les obres del Camí de Ronda

dimecres 10 juny 2009

La Subdelegada del Govern informa a l'alcalde Pere Granados de l'aixecament de la suspensió de les obres

Les obres del Camí de Ronda, que van ser suspeses a conseqüència de dos decrets signats per l'anterior alcalde, Antonio Banyeres, que instava a Costes a no ocupar uns terrenys ja expropiats, es reiniciaràn de forma immediata, després que la Direcció General de Costes ja ha signat l'acta d'aixecament de la suspensió.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, es mostrava satisfet amb la noticia 'si bé ja fa uns dies sabíem que l'aixecament era immediat i que les obres podien continuar', manifestava. L'alcalde ha declarat, no obstant que 'és lamentable que l'anterior govern tingués paralitzades les obres per beneficiar uns interessos privats, quan la temporada turística s'apropava i ens podíem trobar les platges afectades per aquestes importants obres totalment aixecades i impracticables'.

Al respecte, Granados ha afegit que 'un cop el nou govern ha entrat a l'Ajuntament es va posar a treballar conjuntament amb la Direcció General de Costes per tal de desbloquejar la situació creada per l'anterior govern de forma irresponsable, i d'aquesta forma agilitar la continuació de les obres'.

Document Actions