Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La JGL aprova les bases per a la subvenció de les entitats esportives per al 2011

El regidor d’esports afirma que es manté l’aportació municipal de 150.000 euros

dijous 25 novembre 2010


La darrera Junta de Govern Local d’aquest dimarts 23 de novembre ha aprovat les bases de les subvencions per a les entitats esportives municipals per al proper any.  Si aquest 2010 s’han concedit 150.000 euros per aquest concepte el proper 2011 s’ha reservat una partida amb la mateixa quantitat econòmica. “No hem retallat ni un euro respecte de l’any passat. Som conscients que, precisament per la crisis, els clubs tenen més problemes econòmics i nosaltres volem ser sensibles a la seva problemàtica” ha dit el regidor d’Esports, David Ninyà.
Ninyà ha explicat que enguany s’avança l’aprovació de les bases per a les subvencions de manera que “intentarem que els clubs puguin cobrar l’ajuda que els pertoca durant el primer trimestre del 2011, però que ningú pensi que es quedarà sense rebre la subvenció”, ha assegurat.

Segons les bases poden ser beneficiaris d’aquesta línia d’ajuts les entitats, associacions i esportistes sense ànim de lucre que realitzin activitats en l’àmbit de l’objecte d’aquestes bases i que estiguin legalment constituïts amb seu al municipi de Salou.
Excepcionalment també podran optar a aquesta línia d’ajuts, amb l’informe tècnic corresponent justificat i validat per la regidoria, aquelles entitats i/o organitzacions de l’àmbit esportiu català que presentin projectes i/o activitats d’esport per a tothom, o activitats de caràcter nacional, estatal i/o internacional a desenvolupar al municipi de Salou.

Poden acollir-se a la present convocatòria de subvencions:

- Tots els esportistes individuals que acreditin tenir domicili social a Salou amb una antiguitat mínima de 2 anys.
- Les entitats esportives que tinguin equips de base o escola esportiva
- Les entitats sense escola que tinguin algun equip que participi en categories d’alt nivell esportiu.
- Els projectes o activitats puntuals sense ànim de lucre dedicades a la promoció de l’esport.
- Associacions esportives i clubs  esportius.

Els esportistes individuals i les entitats interessades poden presentar les sol·licituds al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Salou (Oficina d’Atenció al Ciutadà) abans del 15 de DESEMBRE del 2010. En cas de no complir els terminis establerts, la sol·licitud es declararà extemporània i no serà valorada. Enguany s’ha incrementat de tres el número de clubs.

Document Actions