Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La JONC torna a reunir al Teatre Auditori de Salou el jove talent musical del país sota la direcció de Manel Valdivieso

dijous 29 desembre 2016

El concert es realitza en el marc del 75è Encontre de la JONC i 37è encontre de la JONC Alevins

Aquest Nadal la JONC torna a reunir al Teatre Auditori de Salou el jove talent musical del país sota la direcció de Manel Valdivieso.
Serà la primera vegada que es reuniran aquests 145 joves músics procedents de diferents punts del territori, un cop passades les audicions realitzades aquesta tardor, en les quals s’han presentat prop de 600 persones.

Projecte Social

L’encontre d’enguany de la JONC té un component especial: és la preparació del Concert Solidari de celebració del 20è Aniversari del Projecte Home.

El Projecte Home és una ONG catalana que treballa el tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties, i que promou la dignitat i l’autonomia de les persones.

Durant l’encontre, alguns usuaris del Projecte Home aniran a Salou per assistir a l’assaig general de l’orquestra. L’activitat també comporta una xerrada entre els integrants del projecte i els joves músics, amb l’objectiu de treballar la conscienciació i la integració social a través de la música.

Formació musical d’excel·lència

Un equip de 30 professors provinent de diversos conservatoris i orquestres de l’Estat espanyol i de la resta d’Europa treballaran amb els joves músics de la JONC i JONC Alevins el repertori que es presentarà en dos programes.

Arrencaran l’activitat de Nadal els Alevins, que treballaran peces de Beethoven i Mendelssohn en el seu 37è encontre, del 27 de desembre al 4 de gener de 2017. La JONC farà estada al Teatre Auditori de Salou del 2 al 8 de gener amb un repertori centrat en Stravinsky, Mozart, Brahms, Bach i Haydn que interpretarà dissabte 7 de gener al Teatre Auditori de Salou i l’endemà, 8 de gener, a l’Auditori de Barcelona en un concert benèfic pel 20è aniversari de Projecte Home. Aquest concert se suma al concert que la JONC Alevins farà a la residència d’avis de Salou el 29 desembre, com a part de les activitats de compromís social de l’orquestra; i l'encontre del dia 3 de gener al TAS de Salou amb un repertori centrat en Beethoven.

Altres activitats

29 de desembre: Taller d'Orquestra - Activitat organitzada conjuntament amb l'ACCat, l'Associació de Conservatoris de Catalunya

29 de desembre: Concert de la JONC Alevins a la Residència d'avis de Salou, 12h

04 de gener: Activitat amb els usuaris del Projecte Home al Teatre Auditori de Salou.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
jonc.jpg
P1300602.JPG

Document Actions