Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern destina 125.000 euros per un projecte de millora de les instal·lacions d’enllumenat públic

divendres 04 novembre 2016

S’actuarà en un total de 450 punts de llum distribuïts en 20 quadres de comandament, canviant l’equip d’encesa i la làmpada dels punts de llum afectats


La Junta de govern de Salou ha aprovat un projecte de millora de l’enllumenat públic que afectarà un total de 450 punts de llum distribuïts en 20 quadres de comandament. El projecte pretén adequar aquestes instal·lacions d’enllumenat públic que es veuen afectades per l’entrada en vigor del Decret  82/2005 de 3 de maig del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, corresponents al reglament de desenvolupament de la Llei 6/2001, de 31 de maig, d’ordenació ambiental de l’enllumenament per a la protecció del medi nocturn. Del total de punts de llum afectats es canviarà l’equip d’encesa i la làmpada per una de vapor sodi d’alta pressió que són de més alt rendiment i menor consum.

Així, amb aquestes millores Salou s’adequa a la normativa i a l’obligatorietat d’adequar totes les instal·lacions d’enllumenat existents d’acord amb les directrius en ell indicades i fixa uns terminis per a establir un pla d’actuació i el seu desenvolupament i execució posterior.


Els carrers on es durà a terme la millora són: l’avinguda Principat d’Andorra; l’avinguda Pere Molas; Pl. Europa ; Passeig de la J;  C/ Fayos – Pompeu Fabra; l’avinguda Pompeu Fabra; l’avinguda Carles Buigas; Plaça de la Pau; C/ de Milà; Via Augusta; C/ de Salauris; Plaça 11 de Setembre; Plaça C/ Major – Av. Andorra; Av. Carles Buigas – C/Amposta; Plaça de la Sardana; C/ Barcelona – C-31B;  Autovia Salou-Reus; Carrer de Tarragona; i l’avinguda de Joan Fuster. L’obra tindrà un termini d’execució de 2 mesos, a partir de l’Acta de Comprovació del Replanteig i un pressupost d’execució per contracte de 124.878,17€.

Actualment, a la xarxa viària de compta amb més de 12.600 punts de llum d’enllumenat públic.

 

Galeria d'imatges

CARLESBUIGAS.jpg
enllumenat.jpg

Document Actions