Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern Local acorda retornar a 61 persones grans part de la taxa d’escombraries del 2014

dimarts 07 juliol 2015

En total s’han destinat més de 5.400 euros a aquest concepte, d’una partida de 25.000 euros. El sobrant se sumarà a la partida de 100.000 que es destina a subvencionar les despeses de subministraments a la llar

 

La Junta de Govern Local de Salou ha resolt avui concedir a 61 persones grans del municipi una ajuda que de mitjana puja a 89,92 euros, depenent de si es tracta d’una casa o un pis. Es tracta d’una subvenció de la taxa d’escombraries per a persones majors de 60 anys residents i empadronats al municipi de Salou i que han justificat  dificultats econòmiques. Aquesta quantia suposa un suport econòmic puntual que retorna a les persones que han presentat la documentació en temps i forma l’import de la Taxa pel servei de recepció obligatòria de recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans domiciliaris corresponent a l’any 2014.

Vistes les sol·licituds presentades, i una vegada revisats el expedients havent comprovat que la documentació presentada compleix el que disposen les bases, la valoració realitzada per el Departament d’Acció Social ha considerat concedir 61 subvencions d’un total de 89 sol·licituds.

Per la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier, “amb aquesta ajuda puntual s’ofereix un respir per poder afrontar les despeses d’aquest any 2015. De cara al proper any estudiarem mantenir l’ajuda”.

Es tracta de la primera edició d’aquesta subvenció a la qual s’han destinat inicialment fins a 25.000 euros i que va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, el 24 d’abril de 2015. El sobrant d’aquesta partida servirà per ampliar els 100.000  euros que hi ha destinats per a pagar ajudes de subministres de llar (aigua, llum i gas). En aquest cas, les ajudes corresponents es poden sol·licitar a la OAC (de dilluns  a divendres de les 8,30 a les 14h). Més informació a l’espai MAS al telèfon 977309206 o bé en atenció presencial de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores, excepte dimecres.

Galeria d'imatges

brossa.jpg
brossa.jpg
brossa.jpg

Document Actions